Seuraa meitä:

Muut

HJK:n kausi päättyi tappioon Itävallassa

HJK Helsinki vs LASK
AOP - Kimmo Brandt

Helsingin Jalkapalloklubin Suomen mestaruuden sisältänyt kausi tuli päätökseen Itävallan Linzissä, kun joukkue pelasi UEFA Konferenssiliigan viimeisen lohkovaiheen ottelun tyhjien katsomojen edessä LASK:a vastaan. HJK:n pelit jäivät alkulohkoon ja se oli myös selvää ennen torstain ottelua.

Helsingin Jalkapalloklubi jäi nollille Itävallassa, kun joukkue taipui lohkovoittaja LASK Linzin käsittelyssä 3-0 -lukemin. LASK jatkaa a-lohkon voittajana jatkopeleihin 16 pisteen kera. Lohkossa toiseksi tuli Israelin Maccabi Tel Aviv 11 pisteellä, sillä joukkue hyytyi 1-1 -tasapeliin lohkossa viimeiseksi jääneen Alashkertin vieraana. HJK otti alkulohkossa kaksi voittoa kaadettuaan Alashkertin sekä kotonaan, että vieraissa, mutta HJK:lla ei ollut palaakaan lohkon kahta kärkijoukkuetta vastaan.

Torstaisessa ottelussa LASK siirtyi ensimmäisen jakson lopulla johtoon, kun Itävallan Husein Balic iski pallon Hugo Keton ohi. Toisella jaksolla kotijoukkueen tahti kiihtyi etenkin neljän pelaajavaihdon toimesta. Puoliajalla vaihdosta kentälle tullut 21-vuotias japanilaishyökkääjä Keito Nakamura iski kotijoukkueen 2-0 -johtoon reilun tunnin pelin jälkeen. Maali oli japanilaiselle jo kolmas eurokentillä, sillä samainen herra osui kahdesti aiemmin Alashkertin verkkoon.

Ottelun kolmas ja viimeinen osuma nähtiin reilun 80 peliminuutin jälkeen, kun itävaltalaiskeskikenttä Andreas Gruber naulasi lähietäisyydeltä pallon ohi Keton. Gruber on ollut vasta reilun kaksi kuukautta pelikunnossa loukkaantumisensa jälkeen, joten maali oli koko peliajan pelanneen Gruberin kauden ensimmäinen kaikki pelit ja sarjat mukaanlukien.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut