Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Saksan Bundesliigassa kuuden ottelun lauantai-kattaus

Lukas Hradecky
AOP

Saksan jalkapallon pääsarjassa Bundesliigassa pelataan lauantaina kuuden ottelun mittainen kierros. Kolme sarjan neljästä kovimmasta joukkueesta tällä hetkellä ovat tulessa, kun Freiburg isännöi Bielefeldiä, Bayer Leverkusen Union Berliiniä ja illan ottelussa Frankfurt saa Borussia Dortmundin vieraakseen.

Perjantaina pelattiin Bundesliiga-kierroksen ensimmäinen ottelu ja Munchenissä nähtiin iso yllätys, kun sarjakärki Bayern Munchen kaatui Borussia Mönchengladbachin käsittelyssä 2-1 -lukemin. Vaikka Bayern taipui sarjan keskikastin joukkueelle, niin mitään hätää joukkueella ei ole sarjan kärjessä, sillä ero kakkosena olevaan Borussia Dortmundiin on yhdeksän pistettä.

Lauantain kierroksen kello 16.30 alkavissa otteluissa on tarjolla mielenkiintoisia otteluja. Yksi mielenkiintoisimmista väännöistä on se, kun Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen saa vastaansa seitsemäntenä olevan Union Berlinin.

Leverkusenilla on 17 ottelun jälkeen kasassa 28 pistettä ja sarjasijoitus on neljäs. Union Berlin on vain pisteen perässä, joten tässä pelataan äärimmäisen isoista pisteistä. Leverkusenin ero kakkossijaa pitävään Dortmundiin on kuitenkin kuusi pistettä ja kolmantena olevaan Freiburgiin piste, joten taistelu kahdesta viimeisestä Mestarien liiga -paikasta käy kiivaana.

Leverkusenin kolmesta edellisestä Bundesliigan ottelusta kaksi on päättynyt tappioon ja yksi tasapeliin. Union Berliinin kolmesta edellisestä yksi on päättynyt voittoon, yksi tasapeliin ja tappio on tullut sarjan pohjamudissa rypevää Greuther Furthia vastaan.

Lauantain ottelut päättää kello 19.30 alkava Frankfurtin ja Borussia Dortmundin välinen kamppailu. Frankfurt on voittanut kolme edellistä otteluaan pääsarjassa ja tämän putken aikana on kaatunut muun muassa Bayer Leverkusen. Dortmundilla on ollut viime peleissä vaikeaa, sillä kolmesta edellisestä joukkue on voittanut vain yhden, kun Greuther Furth kaatui kotikentällä 3-0 -lukemin. Kauden aiemman väännön Dortmund voitti kotikentällään 5-2 -lukemin sarjakauden alussa. Tuolloin norjalaistähti Erling Haaland laukoi kaksi osumaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga