Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Ilves hankki huippukeskikenttäpelaaja Petteri Pennasen

Petteri Pennanen keskikenttäpelaaja Ilves
AOP

Veikkausliigan Ilves ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen ovat solmineet pelaajasopimuksen, joka kattaa kaudet 2022, 2023 ja 2024. Sopimus sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2025.

Veikkausliigan ehdottomiin tähtipelaajiin lukeutuva 31-vuotias Petteri Pennanen on kuopiolaisen jalkapallon kasvatti, joka on pelannut Veikkausliigaa Kuopion Palloseuran, Turun Palloseuran ja Rovaniemen Palloseuran riveissä. Veikkausliigaotteluita hän on pelannut yli 250 kappaletta.

Hänen uransa tähänastinen tähtihetki on ollut kauden 2019 Veikkausliigan mestaruus joukkueen kapteenina Kuopion Palloseuran paidassa. Lisäksi hän on voittanut KuPS:n riveissä yhden kerran Veikkausliigan hopeaa (2017) sekä kaksi kertaa pronssia (2018, 2020).

Näiden lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy Veikkausliigan pronssimitali kaudelta 2012 TPS:n paidassa sekä yksi Liigacupin voitto niin ikään kaudelta 2012 TPS:n riveissä.

Veikkausliigan parhaaksi keskikenttäpelaajaksi hänet on valittu kaksi kertaa (2018 ja 2019). Veikkausliigamaaleja Pennanen on tehnyt urallaan 43 kappaletta.

Suomen kenttien lisäksi Pennanen on pelannut Puolassa, Indonesiassa ja viimeksi juuri päättyneellä kaudella Yhdysvalloissa. Suomea hän on edustanut U17, U18, U19 ja U21-maajoukkueissa.

Syksystä asti Ilveksen kanssa yhteydessä ollut Pennanen saapuu uuteen seuraansa hyvillä fiiliksillä.

– Aloitimme keskustelut Ilveksen kanssa jo syyskuussa ja heti ensimmäisestä keskustelusta tuli hyvä fiilis siitä, mihin suuntaan Ilveksessä ollaan asioita viemässä. Reilu kuukausi sitten kävin Tampereella tutustumassa seuraan ja ihmisiin ja silloin kaikesta jäi tosi hyvä kuva ja tuli tunne, että täällä voin vielä kehittyä pelaajana ja samalla itselläni on paljon annettavaa myös joukkueelle. Moni asia täsmäsi tässä paketissa.

– Uskon, että pystyn tuomaan paljon joukkueen päivittäiseen tekemiseen ja toimintaan sekä nostamaan oman esimerkkini avulla vaatimustasoa harjoituksissa. Pelillisesti omat vahvuuteni ovat ehdottomasti pallollisessa pelissä. Mitä enemmän saan olla pallossa, sitä paremmin pystyn hyödyntämään omia vahvuuksiani ja tulostakin tulee.

Päävalmentaja Toni Kallio iloitsee, kun joukkueeseen saatiin todella kova vahvistus:

– Todella hyvä fiilis, siitä että saatiin Petteri meidän joukkueeseen. On meille todella iso asia saada joukkueeseen laadukas ja kokenut kotimainen pelaaja. Lähdimme syksyllä systemaattisesti hakemaan joukkueeseen lisää kotimaista kokemusta, johtajuutta ja laatua ja Petteri sopii siihen muotiin täydellisesti.

– Pelillisesti hänelle on suunniteltu erittäin suurta roolia meidän pallollisessa pelissä ja enimmäkseen hänet tullaan varmasti näkemään keskiakselilla keskikentällä tai kymppipaikalla. Toki hän monipuolisena pelaajana pystyy pelaamaan tarvittaessa myös laidalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat