Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligassa nähtiin maalijuhlat maanantain kunniaksi

Valencian tähdet loistavat.
AOP

La Ligassa pelattiin maanantaina Valencian Derby de Turia Levanten sekä Valencian välillä. Ottelusta ei sähköä jäänyt runsasmaalisesta ottelusta puuttumaan vajaan 20 tuhannen katsojan edessä.

Espanjan La Ligassa nähtiin huikea kamppailu maanantain kunniaksi, kun Valencian paikallisessa Levante kärsi 4-3 -kotitappion Valencialle. Ottelussa tuomittiin seitsemän maalin lisäksi kaksi rangaistuspotkua ja annettiin yhteensä kuusi korttia.

Ottelu sai todella räväkän alun, kun 21. peliminuutilla kotijoukkueen Jose Campana asettui vetämään rangaistuspotkua. Campana epäonnistui yrityksessään, mutta viimeisteli 1-0 -maalin jälkitilanteesta. Kolme minuuttia myöhemmin kotijoukkue karkasi jo 2-0 -johtoon, kun espanjalaishyökkääjä Roger Marti naulasi kauden kolmannen osumansa.

Vierasjoukkue nousi otteluun mukaan ennen taukoa, kun portugalilaishyökkääjä Goncalo Guedes iski illan ensimmäisensä.

Toiselle jaksolle kentälle saatiin sisuuntunut Valencia, joka takoi kolme maalia putkeen. Ensimmäinen kolmesta syntyi 50. peliminuutilla, kun Carlos Soler iski illan ensimmäisensä rangaistuspotkusta. 22 minuuttia myöhemmin samainen herra sijoitti illan toisellaan vieraat johtoon. 85. peliminuutilla oli Guedesin vuoro iskeä illan toisensa ja viedä vieraat jo ratkaisevan tuntuiseen 4-2 -johtoon.

Lisäajalla Levante nousi kuitenkin maalin päähän, kun aivan maalin lähietäisyydeltä Enis Bardhi iski kauden kolmannen maalinsa La Ligassa.

Hyvästä paineesta huolimatta Levante ei onnistunut viimeisten minuuttien aikana enää tasoittamaan peliä. Levantelle tappio oli La Ligassa toinen putkeen eikä joukkue ole vieläkään kyennyt voittamaan sarjapeliä. Sarjassa viimeisenä olevalla joukkueella on koossa kahdeksan pistettä ja kaikki ovat tulleet tasapelistä.

Valencia on sarjassa 18 pelatun ottelun jälkeen seitsemäntenä. Joukkueella on koossa 28 pistettä ja eroa Mestarien liigaan oikeutettavaan neljänteen paikkaan on kaksi pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga