Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan Haka teki jatkosopimuksen uusiseelantilaisen laitahyökkääjänsä kanssa

Logan Rogerson laitahyökkääjä FC Haka
AOP

FC Hakaan viime kesän siirtoikkunassa Helsingin Jalkapalloklubista lainalle siirtynyt Logan Rogerson jatkaa valkopaitojen riveissä. Nopeudella ja pelinrakentelullaan ihastuttanuneen 23-vuotiaan laitahyökkääjän sopimus on 1-vuotinen pitäen sisällään myös 1-vuotisen option.

Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen iloitsee Logan Rogersonin jatkosopimuksesta.

– Olimme Loganin lainan jälkeen kiinnostuneita hänestä, ja kun kuulimme ettei Klubi käyttänyt optiota, aloitimme neuvottelut hänen kanssaan. Neuvottelut etenivät nopeasti maaliin, kun molemmilla oli tahto jatkaa yhteistyötä.

– Näimme jo lainan aikaan sen potentiaalin, mikä Loganissa on. Ei pelkästään nopeus, vaan myös kyky järjestellä muille maalipaikkoja.

Uusiseelantilainen Rogerson pelasi loppukesän ja syksyn aikana 12 ottelussa yhteensä 681 minuuttia ja teki niissä yhden maalin, sekä syötti kaksi osumaa. Miehen toistaiseksi ainoa Veikkausliigamaali syntyi 30. syyskuuta Tehtaankentällä HIFK:a vastaan.

Huttusen lisäksi myös päävalmentaja Teemu Tainio vaikuttaa tyytyväiseltä tuoreimpaan sopimukseen.

– Loganin nopeus, hänen halu ja ajoitus vastustajan linjan taakse tekevät hänestä mielenkiintoisen pelaajan. Ensimmäinen vuosi Euroopassa oli vielä opettelua ja selvästi huomasi, kun hän meille tuli, että itseluottamus ei ollut tapissa. Se kun löytyi, niin loppukaudella tuli hyviä pelejä.

– Uskon että Loganilla on vielä todella paljon potentiaalia, mikä olisi tarkoitus kaivaa esille ensi kaudella. Ollaan iloisia, että saimme jatkettua Loganin aikaa täällä Hakassa.

Tällä hetkellä vielä kotimaassaan lomaileva Rogerson liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen tammikuun alussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga