Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Keskikenttäpelaajalegenda Tim Sparv lopettaa pelaajauransa

Tim Sparv siirtyy Helsingin jalkapalloklubiin
AOP

Suomalaisen jalkapalloilun ikoni ja maajoukkueen pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv ilmoitti maanantaina ammattilaisuransa päättyvän tähän kauteen. 34-vuotiaan Sparvin viimeiseksi seuraksi mittavalla urallaan jäi Veikkausliigan HJK.

HJK:hon viime kesänä siirtynyt Tim Sparv pelasi yhteensä yhdeksässä ottelussa HJK:n paidassa. Sparvin kautta varjosti vaikea polvivamma, jonka takia myös pelimäärät kesän ja syksyn aikana jäivät pieniksi. Siitä huolimatta miehelle jäi lämpimät muistot Klubista.

– Olen tosi iloinen, että sain edustaa Klubia tämän syksyn aikana ja iloinen tietysti myös mestaruudesta. Olen saanut viettää aikaa näiden hienojen ihmisten kanssa ja olen nauttinut näistä kuukausista täällä. Henkilökohtaisesti olisin odottanut enemmän, mutta tällaista elämä on.

Sparv pelasi uransa aikana usean eri maan pääsarjoissa ja johdatti kapteenina Suomen maajoukkueen historiallisesti ensimmäisiin arvokisoihin. Pelaajauran päättymisen jälkeiset suunnitelmat tarkentuvat myöhemmin.

– Olen ylpeä siitä, mitä olen tehnyt ja saavuttanut uran aikana. Olen kiitollinen, että sain tulla vielä kotiin Suomeen, edustamaan HJK:ta ja voittaa mestaruuden. Nyt on hyvä hetki lopettaa. Saa nähdä mitä teen tulevaisuudessa, mutta haluan ehdottomasti jatkaa jalkapallon parissa, hän kertoo.

– Kiitos teille kaikille klubilaisille ja kaikille faneille, jotka ovat kannustaneet meitä tämän vuoden aikana. Me näemme varmasti katsomon puolella ensi vuonna, Sparv päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat