Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

UEFA Nations Leaguen uudet lohkot arvottu, Huuhkajille mielenkiintoisia vastustajia

Suomi olympiastadionilla.
AOP

Suomella oli oikein onnistunut UEFA Nations Leaguen arvonta. Suomi kohtaa Nations Leaguen B-liigassa tuttuja joukkueita aiemmista MM- ja EM-karsinnoista.

Suomi lähti arvontaan B-liigan toisesta korista. Ensimmäisestä korista lohkoon arvottiin Bosnia-Hertsegovina, kolmannesta Romania ja neljännestä Montenegro. Joukkueet muodostavat Nations Leaguen B-liigan lohkon 3.

– Mielenkiintoinen lohko. Ei missään nimessä helppo, mutta ei ehkä pahin kuitenkaan. Neloslohko (Ruotsi, Norja, Serbia, Slovenia) olisi ollut vielä kovempi. Lohkot 1,2 ja 3 ovat mielestäni aika samantasoisia. Ihan ok arvontatulos kaiken kaikkiaan, päävalmentaja Markku Kanerva kertoi arvonnan jälkeen Suomen palloliiton nettisivuilla.

– Kiva päästä pelaamaan ensimmäistä kertaa Montenegroa vastaan. Se on täysin uusi vastustaja meille. Romania on kova joukkue, he jäivät MM-karsinnoissa pisteen päähän jatkokarsinnoista. 2015, kun olin väliaikaisena päävalmentajana, pelasimme Bukarestissa 1-1. Bosnia-Hertsegovinaan on tullut viime vuosina paljon tuntumaa. Olemme pelanneet heitä vastaan neljä matsia – kaksi voittoa, yksi tasapeli ja yksi tappio. Se on ihan kiva saldo. Uskon, että lohkossa tulee ristiinpelaamista. Saumat ovat hyvät, mutta hyvin pitää pelata.

Kauden 2022/2023 Nations League käynnistyy kesäkuussa 2022. Kilpailun otteluohjelma julkaistaan huomenna perjantaina 17.12. Jokainen joukkue kohtaa toisensa kahdesti.

B-liigan lohkovoittaja pääsee varmasti vuonna 2024 pelattaviin EM-kisoihin, jotka käydään Saksassa.

B-liigan lohkot

1 – lohko: Ukraina, Skotlanti, Irlanti, Armenia
2 – lohko: Islanti, Venäjä, Israel, Albania
3 – lohko: Bosnia-Hertsegovina, Suomi, Montenegro, Romania
4 – lohko: Ruotsi, Norja, Serbia, Slovenia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat