Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Sydänvaivojen vaivaama Christian Eriksen purki sopimuksensa Serie A:n Interin kanssa

Christian Eriksen
AOP

Tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen jättää Italian Serie A -seuran Inter Milanin osapuolten yhteisellä sopimuksella.

29-vuotias keskikenttäpelaaja Christian Eriksen auttoi Interiä voittamaan viime kauden Serie A:n mestaruuden, mutta kesän jalkapallon EM-kisoissa sattunut sydänkohtaus laittoi tanskalaisen elämän päälaelleen. Kesken Tanska-Suomi-ottelun mies joutui taistelemaan elämästään ja miehelle asennettiin lopulta sydämentahdistin.

Eriksen pelasi viime kaudella Serie A:ssa 26 ottelua ja teki kolme maalia. Italian cupissa pelejä oli neljä ja maaleja yksi, Mestarien Liigassa puolestaan neljä peliä ilman maaleja.

Serie A:n säännöt eivät antaneet Eriksenin pelata miehelle asennetun sydämentahdistimen kanssa ja nyt Inter vahvisti sopimuksen purkamisen.

– FC Internazionale Milano voi vahvistaa, että on päässyt sopimukseen  Eriksenin sopimuksen irtisanomisesta yhteisellä sopimuksella.

– Seura ja koko Nerazzurri-perhe toivottavat Christianille kaikkea hyvää hänen tulevaisuuteensa. Vaikka Inter ja Christian ovat nyt erossa, side ei koskaan katkea, seuran tiedotteesa todetaan.

Eriksen on ollut milanolaisille tärkeä pelaaja.

– Hyvät ajat, maalit, voitot, nuo Scudetto-juhlat fanien kanssa San Siron ulkopuolella – kaikki tämä jää ikuisesti Nerazzurrin historiaan, Inter ylistää.

Eriksen ei ole pelannut sydänpysähdyksen jälkeen, ja on epäselvää, palaako hän ammattilaisjalkapalloon. 29-vuotias on harjoitellut itsenäisesti Tanskan Odensessa paikallisen Tanskan Superliga-seuran OB:n tiloissa.

– Hän asuu harjoituskeskuksen vieressä ja pelasi täällä nuorena, ja sen vuoksi hän oli enemmän kuin tervetullut käyttämään kenttäämme harjoitteluun. Christian ei harjoittele joukkueemme kanssa, hän vain käyttää kenttäämme, seuran tiedottaja kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A