Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HJK vahvistuu huippupuolustaja Jukka Raitalalla

Jukka Raitala puolustaja HJK
AOP

Kokenut laitapuolustaja Jukka Raitala palaa ulkomailta HJK:hon kahden vuoden sopimuksella.

33-vuotias Jukka Raitala siirtyy HJK:hon Yhdysvalloista, jossa hän edusti viimeksi MLS-seura Minnesota Unitedia. Kaiken kaikkiaan Raitala on viettänyt ulkomailla viimeiset 12 vuotta.

HJK:ta jo junioreissa edustanut Raitala pelasi Suomessa viimeksi kaudella 2009 HJK:n paidassa, josta hän siirtyi saksalaiseen TSG Hoffenheimin organisaatioon. Raitala pelasi Saksassa yhteensä kaksi kautta, Hoffenheimissa sekä Paderbornissa.

Ennen Yhdysvaltoihin siirtymistä vuonna 2017, Raitala pelasi myös Espanjassa, Hollannissa, Tanskassa sekä Norjassa. Mies itse kokee paluun Suomeen olevan tässä vaiheessa paras vaihtoehto.

– Olen äärettömän iloinen sopimuksesta. Tuntuu hyvältä palata Helsinkiin tuttuun seuraan ja ympäristöön. Urheilullisesti nälkä on kova, haluan jatkaa seuran kehittämistä ja tuoda oman kokemukseni sekä arvoni seuraan, Raitala tunnelmoi.

– HJK:ssa on jatkuvasti nuoria ja lahjakkaita pelaajia, joiden kanssa pääsee tekemään töitä päivittäin ja puskemaan heitä eteenpäin. Silloin, kun olin itse nuorena täällä, niin täällä oli paljon kokeneita konnia, jotka jaksoivat hengittää niskaan. Olen tosi kiitollinen siitä, hän kertoo.

HJK:n urheilujohtaja Miika Takkula korostaa Raitalan tuomaa kokemusta joukkueeseen.

– Hienoa saada kokenut A-maajoukkueen paluumuuttaja vahvistamaan meidän puolustusta. Jugi pystyy pelaamaan puolustuslinjassa usealla eri paikalla ja hänen peruspelaaminen pelin eri vaiheissa on korkeaa tasoa, Takkula kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat