Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligassa väännettiin kaksi ottelua

Sevilla FC vs FC Barcelona
AOP

Tiistaina Espanjan La Ligassa pelattiin kaksi ottelua, kun syksyllä perutut Sevillan ja FC Barcelonan  sekä Villarrealin ja Alavesin väliset ottelut olivat ohjelmassa. Nämä ottelut olivat neljännen kierroksen otteluja alunperin. 

Villarreal ja Alaves pelasivat todella maalirikkaan ottelun, sillä kotijoukkue Villarreal oli ottelussa 5-2 -lukemin vahvempi. Voiton myötä Villarreal nousi sarjassa yhdeksännelle tilalle ja on kerännyt 18 ottelun jälkeen 25 pistettä. Eroa neljän kärkeen ja Mestarien liigan paikkaan sarjan puolivälissä on vain viisi pistettä. Neljättä sijaa pitää hallussaan Rayo Vallecano. Alaves on sarjassa 18. 15 pisteellä. La Ligan pohjilla on tiukka taistelu siitä ketkä jatkavat sarjassa tämänkin kauden jälkeen, sillä yhden pisteen sisällä on neljä joukkuetta.

Tiistain ottelussa kotijoukkue oli jokaisella osa-alueella isäntä halliten palloa sekä luomalla lukuisia maalintekopaikkoja. Villarrealin espanjalaishyökkääjä Gerard Moreno ja Senegalin Boulaye Dia iskivät kaksi maalia mieheen. Joukkueen viidennestä maalista vastasi 19-vuotias Yaremi Pino. Alavesilta maalinteossa onnistuivat 31-vuotias Joselu sekä Pere Pons.

La Ligassa toisena oleva Sevilla venyi vajaamiehisenäkin kotipelissään 1-1 -tasapeliin FC Barcelonaa vastaan. Ottelun maalit nähtiin ensimmäisellä jaksolla, kun kotijoukkueelta 1-0 -maalin iski Papu Gomez, mutta vielä ennen taukoa vieraiden Ronald Araujo toi joukkueensa tasoihin.

Sevilla pelasi ottelun viimeisen 30 minuuttia kymmenellä miehellä, kun Jules Kounde sai suoran punaisen. FC Barcelona loi puolittaisia maalintekopaikkoja ylivoimalla, mutta ei onnistunut iskemään kaivattua voittomaalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga