Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan IFK Mariehamn teki sopimuksen päättyneen kauden lainapelaajansa kanssa

Jiri Nissinen puolustaja IFK Mariehamn
AOP

Laitapuolustaja Jiri Nissinen ja IFK Mariehamn ovat solmineet kautta 2022 koskevan sopimuksen, joka sisältää lisäksi seuran option kaudesta 2023.

Nyt solmitun sopimuksen myötä Jiri Nissinen palaa IFK Mariehamnin riveihin oltuaan päättyneen kauden alkupuolen lainalla Maarianhaminassa ja pelattuaan sen jälkeen loppukauden lainalla VPS:ssä. Kaikkiaan Nissinen pelasi lainajaksollaan IFK-paidassa 11 Veikkausliigaottelua. Sen lisäksi otteluita KuPS:ssa on kertynyt nelisenkymmentä.

24-vuotias Nissinen viihtyy puolustuksessa sekä oikealla että vasemmalla laidalla.

Nissinen suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta ja on ollut mukana IFK Mariehamnin harjoituksissa jo joulukuussa lomiensa aikana. Hän saa palvelusaikansa päätökseen ennen Veikkausliiga-kauden alkua ja myös muuttaa Maarianhaminaan vuoden 2022 alussa.

– Olen tosi iloinen sopimuksesta IFK Mariehamnin kanssa. Viime kausi oli minulle haastava henkilökohtaisesti ja joukkuekaan ei oikein saanut ulos täyttä potentiaaliaan. Tulevan kauden alla olen varma siitä, että olen itse valmiimpi ja olen todella innolla pelaamassa Grönvittin riveissä. Nyt odotan uusien joukkuekavereitten tapaamista ja joukkueen kanssa harjoittelua, Nissinen sanoo.

IFK Mariehamn on tyytyväinen saatuaan kiinnitettyä jo entuudestaan tutun pelaajan pysyvällä sopimuksella.

– Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Jirin takaisin joukkueeseen tulevalle kaudelle. Se mitä hänestä näimme aiemmin lainajaksolla, saa meidät vakuuttuneeksi siitä, että hän on hyvä laitapuolustaja ryhmäämme, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

– Hän on juoksuvoimainen ja kokonaisvaltainen laitapakki. Tuntuu myös jatkuvuuden kannalta hyvältä saada takaisin pelaaja, joka tuntee joukkueen ja seuran. Lisäksi Jiri on varsin kokenut pelaaja huolimatta siitä, että hänellä on edessä vielä useita hyviä vuosia urallaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat