Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Englannin liigacupissa suosikit etenivät jatkoon

Liverpool FC vs Leicester City
AOP

Keskiviikkona Englannin liigacupissa pelattiin kolme puolivälieräottelua ja välieriin edenneet joukkueet ovat nyt selvillä. Jokainen suosikkina puolivälieräänsä lähtenyt joukkue eteni jatkoon, kun tiistaina Arsenal hoiti Sunderlandin tieltään.

Keskiviikon kolmessa ottelussa kaksi meni poikki jo varsinaisen peliajan kuluessa, kun Tottenham hoiteli West Hamin 2-1 -lukemin ja Chelsea kaatoi vieraissa Brentfordin maalein 2-0, mutta Liverpool tarvitsi Leicesteriä vastaan rangaistuspotkut jatkoonpääsyn varmistamiseen. Liverpool voitti ottelun 4-3 -lukemin.

Chelsea otti voiton Brentfordista toisen jakson lopun maaleilla. Vierasoukkue siirtyi Pontus Janssonin omalla maalilla johtoon 80. peliminuutilla ja voiton sinetöi Jorginho rangaistuspotkuosumalla vain hetkeä myöhemmin.

Lontoossa Tottenham ja West Ham takoivat kaikki kolme maalia avausjaksolla. Kotijoukkue aloitti maalinteon puolen tunnin pelin jälkeen, kun Steven Bergwijn siirsi Tottenhamin 1-0 -johtoon. West Ham tasoitti pelin hetkeä myöhemmin Jarrod Bowenin maalilla, mutta Lucas Moura laukoi Spursin voittomaalin välittömästi tasoituksen perään.

Liverpool käänsi 3-1 -tappioaseman 4-3 -voitoksi kotonaan Leicesteriä vastaan. Leicester takoi kolme maalia heti ensimmäisen puolituntisen aikana, kun Jamie Vardy osui kahdesti ja James Maddison kertaalleen. Kotijoukkueelta avausjaksolla osui Alex Oxlade-Chamberlain. Toisella jaksolla Liverpool nousi kuitenkin tasoihin, kun 68. minuutilla Diogo Jota kavensi ja kuuden minuutin lisäajan loppupuolella Takumi Minamino tasoitti pelin tarkalla sijoituksella. Rangaistuspotkukisassa Liverpool osui viidesti ja vieraat ainoastaan neljästi kuudesta yrityksestä, joten Valioliigan huippujoukkue jatkaa matkaansa välieriin.

Vuoden 2022 puolella pelattavissa kaksiosaisissa välierissä Chelsea kohtaa Tottenhamin ja Liverpool Arsenalin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut