Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hollannin Eredivisiessä mennään PSV:n johdossa joulutauolle

PSV Eindhoven juhli kotivoittoa GA Eaglesista.
AOP

Hollannin jalkapallon pääsarjaa Eredivisieä on pelattu 18 kierrosta torstain otteluiden jälkeen ja sarjaa hallitsee kaksi Hollannin suurinta joukkuetta, kun tauolle lähdettäessä PSV Eindhoven johtaa sarjaa ennen Ajax Amsterdamia. Piste-eroa on joukkueiden välillä vain yksi, mutta asetelmat sarjan jälkimmäiselle puolikkaalle ovat selkeät.

PSV Eindhoven voitti Eredivisien 18. kierroksen ottelussa tyhjällä kotistadionillaan Go Ahead Eaglesin 2-0 -lukemin ja siirtyi tauolle sarjan johdossa ennen Ajaxia. PSV oli syyskauden viimeisessä liigaottelussaan niskanpäällä läpi 90 minuuttisen, eikä tilannetta helpottanut vieraiden osalta yhtään se, että toisen jakson puolivälissä hollantilaispuolustaja Joris Kramer sai punaisen kortin, joka oli 25-vuotiaalle pelaajalle jo kauden toinen.

PSV:n maaleista ottelussa vastasivat avausjaksolla Itävallan Philipp Mwene ja toisen jakson loppupuolella 22-vuotias hyökkääjä Cody Gakpo.

Go Ahead Eagles on sarjassa yhdentenätoista 18  pelatun ottelun jälkeen. Eroa seitsemänteen sijaan eli pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä.

Päivän toisessa kamppailussa pelattiin putoamistaistelussa, kun Sparta Rotterdam ja Waalwijk kohtasivat toisensa niin ikään tyhjien katsomoiden edessä. Joukkueet jakoivat pisteet 1-1 -tasapelillä ja tämä tarkoittaa sitä, että Sparta nousi sijalle 16 ja on joutumassa ainoastaan karsintoihin tällä hetkellä. Eredivisiessä kaksi viimeistä tippuvat suoraan Eerste divisieen ja 16. sijoittunut joukkue karsii.

Spartan ja Waalwijkin ottelussa nähtiin kummatkin maalit ensimmäisellä jaksolla. Vieraiden 0-1 -johtomaalin iski tanskalaishyökkääjä Jens Odgaard ja kotijoukkueen tasoituksen juuri ennen taukoa hollantilaishyökkääjä Vito van Crooij.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut