Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Inter hankki kaksi lupaavaa puolustajaa RoPS:stä

Jussi Niska puolustaja FC Inter
AOP

Veikkausliigan FC Inter julkisti joulun kynnyksellä sopimukset lupaavien puolustajien Jussi Niskan ja Luka Kuittisen kanssa.

Jussi Niska on uusista pelaajista se, jolta löytyy vyöltään aiempaa liigakokemusta, kun hän pelasi kaudella 2020 parikymmentä peliä Rovaniemen Palloseurassa. Hän aikoo jatkaa siitä, mihin tuolloin jäi, sillä liigaan palaaminen kaudeksi 2022 oli nuoren miehen ensisijainen tavoite.

– Inter on nyt jo muutaman vuoden ollut yksi Veikkausliigan Top 5 -joukkueista ja organisaatio toimii. Uskon kyllä, että maisemanvaihto tekee minulle hyvää pelaajaurani kannalta. Interissä on kuitenkin mahdollisuus pelata liigaa, joka on itselle se seuraava steppi uralla, Niska pohtii.

Hänen viime kautensa alkoi loukkaantumisella juuri ennen Ykkösen alkua. Syksyllä hän pääsi kuitenkin lentoon ja syötti pelaamissaan yhdeksässä ottelussa komeat neljä maalia.

– Syyskauteni oli nousuvoittoinen. Alussa oli vähän vaikeuksia päästä pelituntumaan leikkauksen jälkeen, mutta loppukaudesta pääsin takaisin omalle tasolleni. Seuraavan kolmen kauden aikana minun tavoite on kasvaa avainrooliin Interissä ja olla Veikkausliigan parhaimpia pelaajia omalla paikallani. Tavoite on myös kehittyä pelaajana kelpoiseksi ulkomaankentille.

Niska uskoo, että Interiin on helppo sopeutua. Seurasta löytyy jo ennestään RoPS-taustaisia tuttuja pelaajia, kuten Juho Hyvärinen ja Matias Tamminen.

– Kyllä se tuloa helpottaa, kun joukkueessa on tuttuja ja olen saanut kuulla seurasta vähän etukäteen ja saanut neuvoja.

Vasenjalkainen pelaaja kertoo, minkälainen toppari samalla ovenavauksella seuraan tuleva Kuittinen on.

– Kuittinen on mielestäni fyysinen toppari joka on vaikea ohitettava. Hän on myös taitava pallon kanssa ja pystyy syöttämään molemmilla jaloilla hyviä avaavia syöttöjä, Niska kehuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat