Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Sekä Lyon että Paris FC lensivät ulos Ranskan Cupista katsojamellakan vuoksi

Paris Lyon 17.12.2021
AOP

Ranskan jalkapalloliitto FFF on diskannut Paris FC:n ja Olympique Lyonnais’n Ranskan Cupista sen jälkeen, kun joukkueiden välinen ottelu keskeytettiin aiemmin tässä kuussa fanien väkivallan vuoksi.

Ranskan Cupin Paris FC-Olympique Lyonnais -ottelu keskeytettiin, kun joukkueiden fanit tappelivat keskenään, tunkeutuivat kentälle ja heittivät soihtuja puoliajalla, kun tilanne oli tasan 1-1. Nyt sen sijaan, että ottelu olisi pelattu loppuun myöhemmin, Ranskan jalkapalloliiton FFF:n kurinpitolautakunta päätti maanantaina diskata joukkueet kilpailusta.

Ligue 2:ssa pelaava Paris sai 10 000 euron sakot ja Ligue 1:n Lyon 52 000 euron sakot tapahtumien johdosta. FFF:n lausunnossa sanottiin, että molemmat seurat olivat vastuussa tapahtumista.

Päätös tarkoittaa, että Nice, jonka oli määrä kohdata ottelun voittaja seuraavalla kierroksella, on jaettu automaattisesti 16 parhaan joukossa.

Lyonille määrättiin myös ehdollinen kilpailukielto, eikä se saa viedä faneja otteluihin Ligue 1 -kauden loppuosan ajaksi, vaikkakin seura oli jo kieltänyt kannattajiaan matkustamasta vieraspeleihin.

Paris’n on puolestaan ​​pelattava seuraavat viisi kotipeliään ilman kannattajia, mikä saattaa hankaloittaa heidän nousukamppailuaan Paris on Ligue 2:ssa kolmas, kaksi pistettä sarjakärki Ajacciota jäljessä. Heidän kampanjansa vauhditti sijoituksia Bahrainin kuningaskunnalta, joka osti 20 %:n osuuden seurasta vuonna 2020.

Ranskalainen jalkapallo on ollut useasti ongelmissa katsojien käytöksen vuoksi tällä kaudella. Lyon menetti yhden pisteen Ligue 1:ssä sen jälkeen, kun heidän kotiottelunsa Marseillea vastaan ​​keskeytettiin viime kuussa, kun Marseillen Dimitri Payetiin osui katsomosta heitetty pullo.

Niceltä vähennettiin kaksi pistettä, joista yksi oli ehdollinen, vakavien välikohtausten jälkeen elokuussa Marseillea vastaan ​​pelatun pelin aikana, kun vierasfanit ottivat yhteen kotifanien kanssa, jotka heittivät heitä ilotulitteilla ja hyökkäsivät kentälle.

RC Lensin ja Lillen välinen ottelu kärsi yleisöongelmista syyskuussa, kun toisen puoliajan alku viivästyi sen jälkeen, kun joukkueiden fanit heittivät esineitä toisiaan päin ennen kuin ihmiset juoksivat kentälle, mikä sai mellakkapoliisit ja järjestyksenvalvojat puuttumaan asiaan.

Myös Montpellierissä, Angersissa, Marseillessa ja Saint-Étiennessä on ollut levottomuuksia. Hallitus ilmoitti aiemmin tässä kuussa joukosta toimenpiteitä väkivaltaisten välikohtausten tukahduttamiseksi. Se julisti, että pelit keskeytettäisiin, jos pelaaja tai erotuomari loukkaantuu katsomosta heitetyistä tavaroista.

Hallitus sanoi muun muassa, että päätös pelin keskeyttämisestä välikohtauksen jälkeen tehdään enintään 30 minuutin kuluessa sen tapahtumisesta. Se lupasi myös noudattaa väkivaltaisille kannattajille määrättyjä tiukempia stadionkieltoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat