Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Italialainen jalkapallolegenda Maurizio Zamparini kiidätettiin sairaalaan sydänongelmien vuoksi

Maurizio Zamparini jalkapallolegenda Italia
AOP

Italialainen entinen jalkapallon seuravaikuttaja ja -pääomistaja Maurizio Zamparini joutui sairaalaan ja sydänleikkaukseen sydänongelmiensa vuoksi.

Italialaisseura Palermo FC:n entinen pääomistaja Maurizio Zamparini, joka asuu Aiello del Friulissa Italiassa, kiidätettiin Santa Maria della Misericordian sairaalaan Italian Udinesessa. Maurizion tila näytti italialaismedia Gazzetto dello Sportin mukaan melko vakavalta. Hänelle tehtiin leikkaus äkillisen sydänkomplikaation jälkeen ja hän vietti tuntikausia tehohoidossa.

Palermon entinen puheenjohtaja ja pääomistaja täytti 80 vuotta 9. kesäkuuta ja oli seuran omistaja 21.7.2002-1.12.2018.

Zamparinin perhe on ollut kovilla tänä vuonna, koska se joutui jo aiemmin kokemaan tragedian, kun 22-vuotias Armando Zamparini löydettiin kuolleena huoneesta Englannin Lontoossa. Mies asui opiskelujen takia Englannissa ja kuoli äkilliseen sairauteen.

Myöhemmin Mauricion ystävä ja entinen kollega Palermosta, Rino Foschi pystyi kertomaan hyviä uutisia legendan toipumisesta.

– Hän pääsi pois teho-osastolta. Muutama tunti sitten kuulin hänen vaimoltaan, joka kertoi minulle, että hän on jo hereillä, vaikkakin hieman levoton. Tällä hetkellä vain hän on päässyt huoneeseen, jossa hän on, ohikiitävästi tervehtimään. Nämä ovat olleet minulle pelon päiviä.

– Äskettäisen poikansa menetyksen jälkeen Mauricio on ollut hyvin väsynyt. Nyt toivon, että hänen toipumisensa voi olla nopeaa ja että hän pääsee pian kotiin.

Muutama viikko sitten Maurizion huhutiin palaavan takaisin jalkapallopiireihin, mutta hän itse torjui huhut, jotka kertoivat hänen olevan kiinnostunut Serie C -seura US Triestina Calcion ostamisesta.

– Minulla ei ole minkäänlaista aikomusta ostaa Triestinaa. 80-vuotiaana ja juuri lapsen menetyksen jälkeen en aio palata jalkapalloon. Halusin vain sanoa, että Trieste on aliarvioitu mahdollisuus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A