Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Citylle niukka voitto, Chelsea pistejakoon

Phil Foden
AOP

Valioliigassa oli keskiviikkona ohjelmassa ainoastaan kaksi ottelua, kun Chelsea sai kotinurmellaan haasteen Brightonilta ja Manchester City vieraili Brentfordissa. Kummassakaan pelissä ei maaleilla mässäilty, sillä kierroksella nähtiin vain kolme maalia.

Todella suurista loukkaantumisista kärsivä Chelsea hyytyi kotonaan Stamford Bridgella 1-1 -tasapeliin Brightonia vastaan. Chelsea eteni ottelussa 1-0 -johtoon noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun belgialaiskärki Romelu Lukaku nikkasi paluuottelussaan loukkaantumisen jälkeen Mason Mountin syötöstä kotijoukkueen johtoon.

40 tuhannen katsojan edessä Chelsea oli äärimmäisen lähellä elintärkeää kotivoittoa mestaruustaistelun kannalta, mutta Brighton nousi ottelussa tasoihin toisen puoliajan lisäajalla, kun kokenut Danny Welbeck iski kauden toisella osumallaan vieraille pisteen. Welbeck on pelannut sarjaotteluita viimeisen kahden kauden aikana Brightonin paidassa ainoastaan 3o kappaletta ja näissä on syntynyt kahdeksan maalia.

Päivän jälkimmäisessä ottelussa Brentfordin ja Manchester Cityn välillä nähtiin myös kaksi maalia, mutta vain ensimmäinen jäi historiankirjoihin, kun Cityn Phil Foden iski ottelun 1-0 -voittomaalin jo vartin pelin jälkeen. Ottelussa nähtiin myös kaksi osumaa toisella jaksolla, mutta molemmat hylättiin paitsioiden takia. Foden puski lähietäisyydeltä pallon takakulmaan noin tunnin pelin jälkeen ja vain kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Aymeric Laporten puskema 2-0 -maali hylättiin minuutin mittaisen VAR-tarkastuksen jälkeen.

Ottelussa ei nähty yhtään varoitusta ja vaihtojakin teki vain kotijoukkue toisella jaksolla.

Voittonsa myötä Manchester City kasvatti eron Chelseaan Valioliigan kärjessä jo kahdeksaan pisteeseen. Liverpoolilla on mahdollisuus nousta sarjassa toiseksi mikäli joukkue voittaa Chelseaa vastaan käytävän ottelun sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga