Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Norwichin Valioliiga-joukkue rasismikohun keskellä

Lotus Training Center Norwich
AOP

Valioliigan Norwich Cityn 20-vuotias hyökkääjä Adam Idah paljasti joutuneensa rasististen solvausten kohteeksi tiistain Crystal Palace -ottelun yhteydessä. Irlantilaispelaaja julkaisi ottelun jälkeen Instagramin Stories-osiossa kuvakaappauksen useammasta solvauksesta.

Norwich julkaisi keskiviikkona tiedotteen, jossa se tuomitsee Adam Idahia kohtaan suunnatun rasismin.

– Crystal Palace -pelimme jälkeen seura oli pettynyt kuultuaan sekä rasistisista online-kommenteista, jotka oli kohdistettu joillekin pelaajillemme, että väitetyistä stadionin sisäisistä rasistisista kommenteista, jotka kannattajamme olivat osoittaneet vastustajan pelaajille. Tällainen käytös ei ole tervetullutta Norwich Cityn seuraamisessa ja kannattamisessa.

Seura kertoi jatkavansa kärsineiden pelaajien tukemista, mutta vaatii samalla sosiaalisen median yrityksiltä toimia varmistaakseen, että käyttäjät ovat vastuussa sopimattomasta käytöksestään. Seura on ilmoittanut tapauksesta myös Norfolkin poliisille.

– Yksi henkilö on myös tunnistettu ja Crystal Palacen pelaajiin kohdistettujen rasististen kommenttien johdosta on käynnissä tutkinta. Kenenkään pelaajan, olipa se meidän pelaajamme tai vastustajan pelaaja, ei pitäisi joutua tämän tyyppisen väärinkäytön kohteeksi.

– Kaikki Norwich Cityssä tekevät jatkossakin kaikkensa kitkeäkseen kaikenlaisen laittoman syrjinnän pelistä. Jos se tunnistetaan, seura tukee ja määrää tiukimmat mahdolliset seuraamukset tällaiseen käytökseen syyllistyneitä kohtaan, seura vannoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga