Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedille voitto avausjakson maaleilla

Manchester United Scott McTominay
AOP

Torstaina Englannin Valioliigassa oli määrä pelata kaksi ottelua, mutta Evertonin ja Newcastlen välinen ottelu jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen, joten päivän ainoana otteluna nähtiin Manchester Unitedin sekä Burnleyn välinen kamppailu Old Traffordilla. United ratkaisi ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Uuteen valmennukseen joulukuussa siirtynyt Manchester United otti komean 3-1 -voiton Burnleysta Old Traffordilla ja nosti pistesaldonsa 18 pelatun ottelun jälkeen 31 pisteeseen. Burnley sen sijaan jatkaa sarjassa sijalla 18 ja on tällä hetkellä kaksi pistettä 17. olevaa Watfordia perässä. Kahdestakymmenestä joukkueesta kolme viimeistä tippuu kauden päätteeksi Englannin mestaruussarjaan.

Ottelun kaikki neljä maalia nähtiin ensimmäisellä puoliajalla. Manchester United siirtyi johtoon kahdeksannella peliminuutilla, kun skotlantilaiskeskikenttä Scott McTominay iski punaiset paholaiset tulostaululle. Ottelun 2-0 -maali nähtiin 20 minuuttia myöhemmin ja se merkittiin Burnleyn puolustaja Ben Meen omaksi maaliksi. United siirtyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen jo 3-0 -johtoon, kun Cristiano Ronaldo iski Wayne Hennesseyn tolppaan torjumasta pallosta tulleen paluupallon tyhjiin aivan maalin edestä.

Manchester United ei kauaa saanut 3-0 -johtoaan juhlia, kun Aaron Lennon iski upealla sijoituksella kavennuksen vieraille. 34-vuotias keskikenttämies sai pallon rangaistusalueen rajalle ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan ohi voimattoman David de Gean.

Ottelun toisella jaksolla United oli edelleen hallitsevampi osapuoli, mutta lisämaaleja ei enää nähty, vaikka ihan kohtalaisia maalintekopaikkoja nähtiinkin.

Valioliigassa on päivän tauko peleistä, kun perjantaina ei pelata, mutta lauantaina on alustavasti ohjelmassa kolme ottelua, kun vain yksi ottelu on peruttu ja sunnuntaina nähdään huippuottelu, kun mestaruudesta taistelevat Chelsea sekä Liverpool kohtaavat toisensa. Lauantaina Arsenalilla on mahdollisuus parantaa kummankin joukkueen asemia mestaruustaisteluun, sillä Valioliigan neljäntenä olevana joukkue kohtaa kotonaan kärkijoukkue Manchester Cityn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga