Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Arsenal haastaa sarjakärjen Valioliigassa

Cedric Soares
AOP

Lauantaina Valioliigassa on luvassa kolmen ottelun kierros ja suurimpana herkkupalana on Arsenalin sekä Manchester Cityn välinen kamppailu Emiratesilla heti kello 14.30 alkaen. Päivän muissa otteluissa Watford haastaa Tottenhamin ja Crystal Palace saa vieraakseen West Hamin.

Lauantaina Valioliigassa on tarjolla kolme ottelua ja niistä mielenkiintoisin on vuorossa heti ensimmäisenä, kun Lontoossa Arsenal saa vieraakseen sarjakärki Manchester Cityn.

Arsenal on ollut heikosti sujuneen alkukauden jälkeen todella vahvassa vireessä ja tällä hetkellä joukkue seilaa Valioliigassa neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Voittoputken aikainen maaliero on Mikel Artetan miehistön hyväksi huima 14-1. Voittojen myötä joukkue on noussut koko sarjassa neljännelle sijalle, mutta ero kärkitroikkaan on kuitenkin kuusi pistettä.

Kärjessä olevalla Manchester Cityllä ja toisena olevalla Chelsealla on toki 20 peliä jo pelattuna, kun kolmantena olevalla Liverpoolilla ja neljäntenä olevalla Arsenalilla on vasta takana 19 ottelua.

Arsenalin peli on lähtenyt kehittymään merkittävästi kolmannen Valioliiga-kierroksen jälkeen jolloin joukkue koki lauantaista vastustajaansa vastaan 5-0 -tappion Etihadilla. Tuon ottelun jälkeen Arsenal on hävinnyt Valioliigassa vain kolmesti ja nämäkin tappiot ovat tulleet vieraskentillä Liverpoolia, Manchester Unitedia sekä Evertonia vastaan.

Mikäli Arsenal on pelannut vahvasti viimeisinä kuukausina niin samaa voi sanoa Citystä. Pep Guardiolan miehistö on voittanut Englannin pääsarjassa nyt kymmenen ottelua putkeen ja edellinen tappio on lokakuun lopulta kotipelissä Crystal Palacea vastaan, kun joukkue kaatui 2-0 -lukemin. City on taipunut tällä kaudella Valioliigassa vain kahdesti ja pistemenetyksiä on tullut neljässä pelissä.

Ottelussa suosikinviitta on todella vastasti vieraiden niskassa ja sitä osoittaa myös historia, sillä edellisen kerran Arsenal on onnistunut Cityn kaatamaan Valioliigassa vuonna 2015, kun kotiottelussa pisteet jäivät Lontooseen 2-1 -voitolla Oliver Giroudin ja Theo Walcottin maaleilla.

Valioliigan lauantain ottelut

14.30 Arsenal vs. Manchester City
17.00 Watford vs. Tottenham
19.30 Crystal Palace vs. West Ham

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga