Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Manchester United jatkoon vaikeuksista huolimatta

Manchester United vs Aston Villa
AOP

Manchester United selvitti kovan haasteen kotikentällään FA Cupissa, kun joukkue kaatoi ottelun ensi minuuttien maalilla Aston Villan ja eteni jatkoon sekä samalla 32 parhaan joukkoon.

Manchester United palasi voittojen tielle Englannin kentillä, kun joukkue kaatoi Aston Villan FA Cupin ottelussa 1-0 -lukemin edeten 32 parhaan joukkueen joukkoon.

United kohtaa seuraavalla kierroksella Middlesbroughin, joka kukisti lauantain ottelussa Mansfieldin vieraissa 3-2 -lukemin. Middlesbrough on Englannin Mestaruussarjassa tällä hetkellä seitemäntenä ja ero kärkipaikkaa pitävään Bournemouthiin on kymmenen pistettä. Varmaan Valioliiga-paikkaan Middlesbroughilla on matkaa seitsemän pistettä.

Old Traffordilla nähtiin kaikenkaikkiaan kolme maalia ja näistä vain yksi hyväksyttiin. Maali oli United keskikenttä Scott McTominayn iskemä 1-0 -maali Fredin loistavan keskityksen päätteeksi ottelun kahdeksannella minuutilla. United hallitsi ensimmäistä jaksoa ja loi useita paikkoja, mutta tauolle edettiin vain 1-0 -johdossa.

Toisella jaksolla Aston Villa otti täysin pelin komentoonsa. Vieraat onnistuivat tekemään maalin 51. peliminuutilla, mutta Danny Ingsin puskema maali tarkistettiin VAR:lta, ja tämä hylättiin maalia edeltäneen rikkeen vuoksi. Ollie Watkins iski hetkeä myöhemmin pallon uudestaan ohi loistavia torjuntoja tehneen David de Gean, mutta maali hylättiin selvänä paitsiona ilman tarkistuksia.

Unitedilla oli myös omat paikkansa lisätä johtoa kahteen, mutta joukkueen hyökkääjien viimeistelyt ontuivat pahasti.

Kotijoukkue ei kaikesta huolimatta tarvinnut yhtäkään lisämaalia, sillä Aston Villa ei hyväksytysti tasoitusmaalia kyennyt tekemään, vaan peli päättyi 1-0 -lukemiin.

Joukkueet kohtaavat uudestaan toisensa viikonloppuna Valioliigassa, kun United matkaa Villan vieraaksi. Joukkueiden aiempi kohtaaminen Englannin pääsarjassa päättyi Villan vierasvoittoon 1-0 -lukemin syksyllä, joten joukkueiden kohtaamisissa ei hirmuisia maalijuhlia olla tällä kaudella vielä nähty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut