Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan KuPS uusi maalivahtivalmennuksensa

KuPS taisteli alivoimalla jalkapallon Suomen Cupin mestariksi
AOP

Joo­nas Pön­ti­nen on Veikkausliiga-seura KuPS:n uu­si maa­li­vah­ti­val­men­ta­ja.

Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura on hankkinut palvelukseensa uuden maalivahtivalmentajan. Kuopiolaiselle jalkapalloyleisölle tuttu Joonas Pöntinen ottaa vastaan kyseisen tehtävän Jori Särkän siirryttyä Palloseurasta uusiin tehtäviin.

Pöntinen on kuopiolaisseuran oma kasvatti ja hän on pelannut seuran kaikki nappula- ja juniori-ikäluokat läpi aina edustusjoukkueeseen saakka, jonka riveissä pelasi Veikkausliigaa kausilla 2008-2015.

– Erittäin innostuneena aloitan nyt uudessa tehtävässä. Jorin yllätyslähdön jälkeen seura otti yhteyttä ja kysyi, olenko kiinnostunut tehtävästä. Seuran yhteydenotto tuntui tosi hienolta ja tuttuun seuraympäristöön on helppoa tulla, Pöntinen kuvailee omia tuntemuksiaan.

Pöntinen aloitti syksyllä 2017 kuopiolaisseuran juniorivalmennuksen parissa ja on myös kouluttautunut hierojaksi toimien kolme vuotta yrittäjänä. Joonas suoritti UEFA GK B -valmentajakurssin 2020 ja tulee hankkimaan jatkossakin lisää valmentajakoulutusta ryhtyen nyt valmentamaan Veikkausliigajoukkueen ja Subway Kansallisen Liigan joukkueen maalivahteja.

– Viisi vuotta olen ollut mukana seuran juniorivalmennuksessa ja nyt alkaa ensimmäinen pestini seuran edustusjoukkueessa päävastuualueena Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan edustusjoukkueiden maalivahtien valmentaminen.

– Veikkausliigajoukkueen maalivahtitilanne on erittäin hyvä, meillä on koossa kovatasoinen ja kilpailukykyinen ryhmä jossa on kova kilpailutilanne. Kansallisen Liigan puolella tulen nyt uutena jäsenenä mukaan joukkueen valmennusryhmään.

Pöntinen tiivistää valmennustoiminnan ydinkohdan selväsanaisesti.

– Oleellista maalivahtivalmennuksessa mielestäni on se, miten me haluamme maalivahtien pelaavan ja toimivan osana joukkuetta. Siirtovaikutus peliin on saatava.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat