Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Suomen naisten maajoukkueen Eveliina Summanen siirtyy Englantiin

Eveliina Summanen keskikenttäpelaaja Tottenham Hotspur
AOP

Suomen naisten maajoukkueen Helmareiden keskikenttäpelaaja Eveliina Summanen siirtyy englantilaisessa FA Women’s National League -sarjassa pelaavan Tottenham Hotspurin riveihin.

Keskikenttäpelaaja Eveliina Summanen liittyy lontoolaisseura Tottenham Hotspurin riveihin vuoteen 2023 ulottuvalla sopimuksella, jossa on myös yksivuotinen optio. Summanen tulee pelaamaan numerolla 24.

Lappeenrannassa syntynyt Summanen aloitti uransa kotikaupunkinsa PEPO:ssa kuin siirtyi vuonna 2016 HJK:hon. Hän debytoi Kansallisessa Liigassa huhtikuussa 2016 ja pelasi helsinkiläisseurassa 63 ottelua tehden kolme maalia.

Vuonna 2019 Summanen siirtyi Ruotsiin KIF Örebrohon, jota edusti 21 ottelussa. Tammikuussa 2020 Kristianstads DFF hankki Summasen, jossa nainen pelasi 43 ottelua ja teki viisi maalia.

Summanen debytoi Suomen maajoukkuepaidassa kesäkuussa 2017 Kiinaa vastaan ​​ja on pelannut Helmarien riveissä 34 ottelua. Hotspurin riveistä löytyy myös Summasen maajoukkuekollega maalivahti Tinja-Riikka Korpela.

Summanen on siirrostaan innoissaan.

– On unelma siirtyä Tottenham Hotspuriin, olen erittäin ylpeä siitä, että olen Spursin pelaaja. Seuralla on suuret tavoitteet, ja olen uskomattoman iloinen saadessani olla osa matkan seuraavaa vaihetta täällä. Tunsin, että nyt on oikea aika ottaa seuraava askel urallani ja pelata yhdessä maailman huippusarjoista. En malta odottaa, että pääsen alkuun.

Hotspurin päävalmentaja Rehanne Skinner on Summasen hankintaan tyytyväinen.

– Olen iloinen, että Eveliina liittyy joukkoomme tammikuun siirtoikkunassa. Hänellä on iästään huolimatta erittäin arvokas määrä kokemusta ja hän on ollut avainroolissa sekä seura- että kansainvälisellä tasolla auttamassa Suomea pääsemään vuoden 2022 naisten jalkapallon EM-kisoihin.

– Eveliina sopeutuu hyvin WSL-elämään – hän tuo upean työetiikan ja vahvat tekniset valmiudet. Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo hänelle täällä Spursissa.

Summasen siirto vaatii vielä työluvan saamisen Englantiin ja kansainvälisen vahvistuksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat