Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ruotsalainen laitahyökkääjä Pawel Cibicki sai ankaran rangaistuksen ottelumanipulaatiosta

Pawel Cibicki laitahyökkääjä Ruotsi
AOP

Ruotsalainen laitahyökkääjä Pawel Cibicki on saanut tietojen mukaan neljän vuoden kilpailukiellon ottelumanipulaatioon syyllistymisestä.

Asiasta kertoi ensimmäisenä ruotsalaismedia Fotboll Direkt, jonka mukaan hyökkääjä tuomitaan ​​vedonlyöntiin liittyvään ottelumanipulaatioon liittyvistä rikoksista.

Tietojen mukaan 28-vuotias Pawel Cibicki tuomittiin hovioikeudessa viime vuoden puolella lahjuksen ottamisesta hankittuaan itselleen tahallisen keltaisen kortin. Syyte koski ottelua Kalmar FF:ää vastaan, jossa hyökkääjä sai varoituksen. Kyseessä on pelitapahtuma, josta voitiin lyödä vetoa.

Cibicki todettiin myöhemmin syylliseksi, ja Ruotsin jalkapalloliitto on tuominnut hänet pelikieltoon vuoteen 2025 asti tapauksen vuoksi. Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA ilmoitti tiistaina, että Cibickille tuomittiin lisäksi neljän vuoden pelikielto uhkapelaamisen vuoksi.

Cibicki edustaa tällä hetkellä Puolan Ekstraklasassa pelaavaa Pogoń Szczeciniä, johon hän siirtyi Valioliigan Leedsistä tammikuussa 2020. Tätä ennen mies edusti Ruotsissa Malmötä ja Jönköpingiä. Leedsiin siirryttyään mies kävi lainalla Norjan Moldessa, Ruotsin Elfsborgissa, ja Hollannin ADO Den Haagissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut