Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen Inter Milanin ja Turkin jalkapallolegenda on nyt Uber-kuski – “Kaikki omaisuuteni takavarikoitiin.”

Turkin jalkapallolegenda Hakan Sukur on nykyään Uber-kuski
AOP

Hakan Sükür on ollut Turkissa jalkapallon ikoni 90-luvun lopulla ja 2000-luvulla. Entinen Blackburn Roversin, Interin ja Galatasarayn hyökkääjä lopetti jalkapallon vuonna 2008 pelattuaan Istanbulissa, jossa hän on seuralegenda.

Sükür joutui poliittisista syistä pakenemaan maastaan Yhdysvaltoihin vuonna 2017 ja paljasti nyt Welt Am Sontagin haastattelussa, että hän on nykyään Uber-kuljettaja Yhdysvalloissa.

“Minulla ei ole mitään jäljellä, Erdogan otti kaiken; oikeuteni vapauteen, sananvapauteen ja työskentelyyn,” Sükür selitti. Sükür yhdistettiin vuoden 2016 vallankaappauksesta epäiltyyn Hizmet-järjestöön, ja Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan ajoi hänet pois maasta pidätysmääräyksellä väitetystä vallankaappauksesta.

“Kukaan ei näytä pystyvän selittämään, mikä roolini tässä vallankaappauksessa oli. En ole koskaan tehnyt mitään laitonta, en ole petturi tai terroristi.”

“Saatan olla tämän hallituksen vihollinen, mutta en vihaa valtiota tai Turkin kansakuntaa. Rakastan maatani.”

“Erdoganin eron jälkeen aloin saada uhkauksia. Vaimoni kauppaan hyökättiin, lapsiani ahdisteltiin, isäni laitettiin vankilaan ja kaikki omaisuuteni takavarikoitiin.”

“Muutin Yhdysvaltoihin ja pidin aluksi kahvilaa Kaliforniassa, mutta baariin tuli jatkuvasti outoja ihmisiä. Nyt ajan Uberia ja myyn kirjoja.”

Sükür ei voi enää asua kotimaassaan Turkissa, jossa hän on oikeutetusti tunnettu jalkapallolegenda. Sen sijaan hän on jumissa Yhdysvalloissa Uber-kuljettajana.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut