Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UEFA tarjoaa mittavan määrän ilmaislippuja huippupeleihinsä

jalkapallon Mestarien Liiga
AOP

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on tiedottanut tarjoavansa 30 000 ilmaislippua seurajoukkueturnaustensa finaaleihin osallistuvien joukkueiden faneille tämän kauden seurajoukkuekilpailujen finaaleihin.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n puheenjohtaja Aleksander Čeferin ilmoitti maanantaina, että tämän kauden seurajoukkuekilpailujen finaaleihin osallistuvien joukkueiden faneille tarjotaan huomattava määrä ilmaislippuja seurajoukkuekilpailujen finaalipeleihin. Tällä UEFA haluaa palkita fanit, jotka ovat osoittaneet tukensa eurooppalaiselle jalkapallolle korona-kriisin aikana.

Finaaliseurojen kannattajat saavat ilmaisliput seuraavasti:

Mestarien Liiga: 10 000 ilmaislippua (5 000 lippua per seura)
Eurooppa-liiga: 8 000 ilmaislippua (4 000 lippua per seura)
Konferenssi-liiga: 6 000 ilmaislippua (3 000 lippua per seura)
Naisten Mestarien Liiga: 6 000 ilmaislippua (3 000 lippua per seura)

Jokainen finalistiseura voi käyttää näitä lippuja uskollisimpien kannattajiensa palkitsemiseen, mutta näitä lippuja ei voi antaa sponsoreille, yhteistyökumppaneille tai seurojen toimihenkilöille.

Lisäksi UEFA on myös päättänyt jäädyttää kategorioiden 4 (70 €) ja 3 (180 €) lippujen hinnat seuraaviin kolmeen miesten UEFA:n Mestarien liigan finaaliin vuosina 2022, 2023 ja 2024 voimassa olevien hintojen mukaisesti.

UEFA haluaa lähettää vahvan signaalin faneille

UEFA kertoi olevansa täysin tietoinen nykyisestä inflaatiotilanteesta, erityisesti mitä tulee urheilutapahtumien lippuihin, joiden hintoja on korotettu merkittävästi viime vuosina. Päättämällä rajoittaa lippuhintoja näille peleille vähintään kolmeksi kaudeksi, UEFA haluaa lähettää faneille vahvan signaalin ja varmistaa, että pääsy on kohtuuhintaista kaikille.

UEFA kertoi myös vastaavansa kaikista aloitteeseen liittyvistä kustannuksista, eikä se vaikuta rahanjakoon seurojen kesken, jotka saavat kaikki jo aiemmin sovitut jakosummat.

Puheenjohtaja Čeferin kertoi, että maanosaliitto haluaa kohdella fanejaan hyvin.

– Jalkapallofanit ovat lajin elinehto, ja ajattelimme, että tämä olisi mukava tapa tunnistaa vaikeudet, joita he ovat kohdanneet kahden viime vuoden aikana ja kuinka he silti onnistuivat tukemaan heidän joukkueita ja elää intohimoaan myös ollessaan poissa stadioneilta.

– Fanit ovat olennainen osa jalkapallon kehitystä, ja meidän on varmistettava, että uskolliset vieraskannattajat voivat osallistua arvostettujen joukkueidensa historiallisiin hetkiin edulliseen hintaan, slovenialainen ylisti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga