Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Unitedin pelaajasta uusia järkyttäviä rikosepäilyjä – Nyt listalla myös tappouhkaus

Manchester United

Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood on sunnuntaina pidätetty epäiltynä seksuaalisesta väkivallasta ja pahoinpitelystä. Nyt listalle on lisätty myös tappouhkaus.

Muun muassa BBC uutisoi, että 20-vuotias mies on pidätetty sunnuntaina epäiltynä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Kyseinen nuori mies osoittautui Greenwoodiksi, ja teot kohdistuivat hänen tyttöystäväänsä. Myöhemmin syytelistalle on lisätty myös tappouhkaus.

Suur-Manchesterin poliisi (GMP) kertoi, että pelaaja pidätettiin sunnuntaina sen jälkeen, kun he saivat tietoonsa naisen julkaisemat sosiaalisen median kuvat ja videot, joista ilmenee viitteet fyysiseen väkivaltaan. Greewoodin tyttöystävä Harriet Robson oli lisännyt Instagram-tililleen videon, jossa näkyivät naisen veriset kasvot, ja kuvan päälle oli lisätty teksti “Kaikille, jotka haluavat tietää mitä Mason Greenwood oikeasti tekee minulle.” Video ei ole enää nähtävillä Instagramissa.

Greenwood on vangittuna keskiviikkoon asti, ja kuulusteluja jatketaan. Poliisivoimien tiedottaja kertoi, että tutkimukset ovat käynnissä ja naiselle on tarjottu asiantuntijatukea.

Manchester United on ilmoittanut, ettei hän pelaa seurassa toistaiseksi. Myös videopelien kehittäjä EA Sports kertoi, että hyökkääjä on poistettu FIFA-tuotteista.
Lausunnossa kerrottiin, että Greenwood oli poistettu aktiivisista joukkueista FIFA 22:ssa, ja myös jäädytetty esiintymästä FIFA Ultimate Team -paketeissa ja Ultimate Draftissa.

Urheiluvaateyritys Nike kertoi aiemmin keskeyttäneensä yhteistyön jalkapalloilijan kanssa.

“Olemme syvästi huolissamme näistä järkyttävistä syytöksistä ja jatkamme tiiviisti tilanteen seurantaa”, tiedottaja sanoi.

Maaliskuussa 2019 seurassa debyyttinsä tehnyt Greenwood allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen helmikuussa 2021 noustuaan akatemian riveissä.

Sunnuntaina Manchester United kertoi, että seura ei suvaitse minkäänlaista väkivaltaa, mutta ei kommentoi enempää, ennen kuin tosiasiat on vahvistettu. Lisälausunnossaan he totesivat  toistamiseen tuomitsevansa jyrkästi kaikenlaisen väkivallan.

“Kuten aiemmin kerrottiin, Mason Greenwood ei harjoittele seuran kanssa tai pelaa seurassa toistaiseksi”, tiedottaja lisäsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga