Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Jesse Lingard iskee takaisin ja kiistää Ralf Rangnickin väitteet

Jesse Lingard
AOP

Manchester Unitedin Jesse Lingard, 29, kertoi myöhään eilen illalla Twitter-tilillään oman versionsa siitä, miksi hän ei ole tämän illan FA Cupin Middlesbrough-ottelussa.

Manchester Unitedin valmentaja Ralf Rangnick oli aiemmin torstaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa kertonut, että Lingard oli itse pyytänyt, että häntä ei otettaisi kokoonpanoon Middlesbroughin ottelussa. Lingard kiisti Rangnickin kommentit twiitissä myöhään torstaina, tunteja lehdistötilaisuuden jälkeen, väittäen, että seura pyysi häntä pitämään vapaata, eikä päinvastoin.

Rangnick sanoi, että pelaaja pyysi lisälomaa “tyhjentääkseen mielensä” vietettyään talvilomaa Dubaissa.

“Pari viikkoa sitten hän halusi jäädä, ja sitten hän muutti mielensä, mikä todennäköisesti liittyi myös hänestä kiinnostuneisiin seuroihin”, Rangnick sanoi ennen Lingardin Twitter-postausta.

“Kymmenen päivää sitten annoin hänen lähteä, mutta seurat eivät päässeet yhteisymmärrykseen ja tilanne taas muuttui. Ja kuten sanoin, se on monien tekijöiden summa, että lopulta annettiin hänen jäädä tänne.”

Lingard kirjoitti torstai-iltana Twitterissä, että hän olisi aina saatavilla, jos seura häntä tarvitsee.

“Seura neuvoi minua pitämään vapaata henkilökohtaisista syistä! Mutta mieleni on selkeä, ja olen aina ammattilainen, kun minua pyydetään, annan 100 prosenttia.”

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: mirror.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga