Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Musiikkijätti Spotifystä tulossa Barcelonan uusi suursponsori – Myös Camp Noun nimi muuttumassa

AOP

Musiikkipalvelu Spotify on neuvotellut jo jonkin aikaa La Liga -seura Barcelonan kanssa sponsorisopimuksesta. Spotify Technology S.A.:n ja Barcelonan yritysjohtoa nähtiin viikonloppuna Atletico Madrid -pelin yhteydessä yhdessä ja nyt Mundo Deportivo -lehden tietojen mukaan neuvottelutuloksia on odotettavissa.

Mundo Deportivo -lehden tietojen mukaan Barcelonan markkinoinnsita vastaava varapresidentti Juli Guiulla oli sunnuntain Atletico Madrid -ottelussa vieraita ruotsalaismusiikkiyritys Spotify Technology S.A.:sta. Barcelonan omien julkisuuteen antamien tietojen mukaan tietoja sponsorisopimuksesta saattaa olla tulossa jo tällä viikolla.

Sopimusneuvotteluiden sisällöstä on kerrottu, että musiikin suoratoistoyhtiöstä tulee seuran sponsori ja edustusjoukkueiden paitasponsori. Lisäksi Spotify tavoittelee jotain vielä kunnianhimoisempaa: se aikoo saada nimensä mukaan Barcelonan legendaarisen Camp Nou -kotikentän nimeen ostamalla oikeudet stadionin nimeen. Tulevaisuudessa stadionin nimi olisi siten Camp Nou Spotify.

Spotify on hankkimassa myös paitasponsoripaikan Barcelonan naisjoukkueen kaikkiin pelipaitoihin. Espanjalaislähteiden mukaan Spotify maksaisi Barcelonalle vuosittain noin 65 miljoonaa euroa.

Lähde: Mundo Deportivo

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga