Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Punaiset paholaiset hyytyivät sarjajumbon vieraana – maaleja hylättiin roppakaupalla

Raphaël Varane
AOP

Valioliigassa pelattiin tiistaina kolmen ottelun mittainen kierros. Kaksi ensimmäistä ottelua päättyi kotivoittoihin, mutta päivän päättänyt taisto Burnleyn ja Manchester Unitedin välillä päättyi tasapeliin. Valioliiga jatkuu keskiviikkona neljän ottelun voimin.

Manchester United hallitsi ja teki monta maalia, mutta ainoastaan yksi hyväksyttiin, kun joukkue hinkkasi sarjajumbo Burnleyn vieraana 1-1 -tasapelin. Unitedilla oli paikka ratkaista ottelu jo ensimmäisen 30 minuutin aikana, mutta kaksi kolmesta maalista hylättiin eri rikkeiden takia.

Paul Pogba iski Unitedin vajaan 20 pelin jälkeen 1-0 -johtoon hienolla sijoituksella rangaistusalueen rajalta yläkulmaan. Aiemmin ensimmäisellä Raphael Varanen tekemä maali oli hylätty VAR-tuomion jälkeen. Varanen iskemää puskumaalia edelsi rike.

Ensimmäisellä jaksolla United oli selvästi hallitsevampi osapuoli voittaen muun muassa laukaukset kohti maalia 5-0 -lukemin, mutta lisämaaleja ei nähty.

Toisen jakson alussa vieraat saivat kylmää vettä niskaansa, kun kotijoukkueen englantilaishyökkääjä Jay Rodriguez iski kauden ensimmäisen maalinsa heti puoliajan alussa. United lähti hakemaan voittomaalia kiivaasti ja otti muun muassa Cristiano Ronaldon kentälle vaihdossa Edinson Cavaniin reilu 20 minuuttia ennen ottelun loppua. United loi hyvän kasan maalipaikkoja, mutta voittomaali jäi tulematta.

Tasapelin myötä Manchester United nousi 39 pisteeseen ja West Hamin voittaessa oman ottelunsa Watfordia vastaan tippui United Valioliigassa viidennelle sijalle. Unitedin kausi jatkuu seuraavaksi kahdella kotiottelulla Valioliigassa Southamptonia sekä Brightonia vastaan.

Burnley jatkaa kauttaan kotiottelulla Liverpoolia vastaan viikonloppuna.

Tiistain kierroksen tulokset

Newcastle vs. Everton 3-1
West Ham vs. Watford 1-0
Burnley vs. Manchester United 1-1

Keskiviikon ottelut Valioliigassa

21.45 Manchester City vs. Brentford
21.45 Norwich vs. Crystal Palace
21.45 Tottenham vs. Southampton
22.00 Aston Villa vs. Leeds

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga