Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Englannin FA Cupissa draamaa! Fani hyökkäsi pelaajien kimppuun kesken maalijuhlinnan

Nottingham Leicester FA Cup 6.2.2022
AOP

Viime sunnuntain FA Cup -kierroksella Championshipin Nottingham Forest järjesti yllätyksen kaatamalla Valioliigan Leicester Cityn. Leicesterin fanin törkeä hyökkäys Nottingham-pelaajien kimppuun jätti peliin kuitenkin ikävän sivumaun.

Nottingham Forest isännöi Leicester Cityä City Ground -kotikentällään sunnuntaina FA Cupin neljännellä kierroksella ja eteni viidelle kierrokselle lukemin 4-1. Yhdelle Leicester-fanille Nottinghamin voittokulku oli kuitenkin liikaa ja mies hyökkäsi maalia juhlineiden Nottingham-pelaajien kimppuun.

Nyt kannattaja on saanut Cityltä elinikäisen pelikiellon, ja hänet pidätettiin sen jälkeen, kun hän tunkeutui kentälle ja hyökkäsi Forestin pelaajien päälle. Tapaus tapahtui sen jälkeen, kun Forestin kapteeni Joe Worrall teki maalin ja vei Championship-joukkueen 3-0-johtoon 32. minuutilla.

Worrallin maali syntyi vieraskatsomon edessä City Groundilla, ja 25-vuotias Worrall viittelöi Leicester-faneille ennen tuuletustaan. Kun puolustaja juhli joukkuetovereidensa kanssa – Forest-fanien edessä – vieraskannattaja ryntäsi kentälle ja yritti lyödä pelaajia useaan otteeseen. Kaikeksi onneksi ottelun järjestyksenvalvojat ehtivät nopeasti väliin ja myös Forestin pelaajat pystyivät puolustamaan itseään.

Järjestyksenvalvojat ottivat fanin kiinni ja luovuttivat hänet poliisille. Nottinghamshiren poliisin ylitarkastaja Neil Williams kertoi fanin pidätyksestä tiedotteessa.

– Olemme pidättäneet miehen liittyen tapaukseen, joka tapahtui tänään sunnuntaina 6. helmikuuta Nottingham Forestin ja Leicester Cityn FA Cupin ensimmäisen puoliajan aikana.

– Tutkinnat ovat vasta alkuvaiheessa ja tutkimuksemme tapahtuman olosuhteista jatkuvat, Williams kertoi.

Leicester kommentoi välikohtausta myös omassa tiedotteessaan.

– Seura on järkyttynyt tällaisesta käytöksestä ja pyytää anteeksi Nottingham Forestilta ja sen pelaajilta, joiden turvallisuus vaarantui. Iloitsemme City Groundin järjestysmiesten ripeistä toimista saadakseen kiinni asianosaisen henkilön, jolle määrätään elinikäinen porttikielto kaikkiin Leicester Cityn otteluihin kotona ja vieraissa.

– Tarjoamme kaiken tuen asianomaisille viranomaisille asianmukaisten jatkotoimien toteuttamisessa, tiedotteessa vakuutettiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat