Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Kansallisen Liigan pitkän aikavälin kehitykseen laitetaan kunnolla panosta

Kansallinen liiga
AOP

Kansallinen Liiga hakee merkittävää kehitystä Suomessa. Pitkäaikaiskehitystä varten on nyt perustettu Advisory Board -toimielin, johon on nimetty merkittäviä osaajia.

Kansallisen Liigan tiedotteen mukaan jalkapallo naisten lajina kasvaa vauhdilla niin maailmanlaajuisesti kuin Suomessakin. Pitkäjänteistä työtä naisten pääsarjan Kansallisen Liigan kehittämiseksi on tehty vuodesta 2019. Viime syksynä päivitetyn Kansallisen Liigan strategian ja johtamismallin myötä liigan toimintaa on vahvistettu Advisory Board -toimielimen nimittämisellä.

Advisory Boardin tavoitteena on tarkastella ja luoda uutta ymmärrystä urheilutoimialan sekä naisten jalkapallon pidemmän aikavälin kehityksestä niin kaupallisesta kuin yhteiskunnallisestakin näkökulmasta.

– Uudistuksen taustalla on ollut tarve tarkastella naisten huippujalkapallon kehitystä pitkän aikavälin näkökulmasta sekä saada ulkopuolista osaamista ja näkemystä kehitystyön pariin, Kansallisen Liigan puheenjohtajana vuoden alussa aloittanut Mariet Louhento kertoo.

Advisory Boardin kokoonpanoon liittyykin vahvaa ulkopuolista osaamista ja näkemystä

Advisory Boardin kokoonpanoon lajiosaamista tuo pitkään jalkapallon parissa vaikuttanut Omnipress Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Sari Mikkonen-Mannila.

Mukana ovat myös myyntijohdon eri tehtävissä pitkän uran tehnyt Tanja Piha, ohjelmistoyritys Sievo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Sammeli Sammalkorpi sekä kokenut digitaalisen liiketoiminnan ja mediakentän ammattilainen, Adventure Club Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Timonen.

– Olen iloinen, että Advisory Boardin myötä pääsemme luomaan yhteistä kuvaa pitkän aikavälin kehityksestä naisten huippujalkapallossa ja ymmärtämään paremmin niitä mahdollisuuksia, joiden eteen voimme jo nyt alkaa tekemään töitä, Suomen Palloliitto Ry:n kehityspäällikkö Heidi Pihlaja iloitsee.

Advisory Board on osa Kansallisen Liigan kehittämisen kokonaisuutta. Liigan toimintaa johtaa Kansallisen Liigan seuroista koostuva hallitus.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat