Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan HIFK vahvisti maalivahtiosastoaan nuorella saksalais-suomalaisella vahdilla

Felix Ferahyan maalivahti HIFK
AOP

Veikkausliigassa pelaava HIFK täydensi maalinsuutaan Felix Ferahyanilla. 23-vuotias Ferahyan on 193 senttimetriä pitkä torjuja. Hänen sopimuksensa kattaa kauden 2022.

Saksan Göppingenissä syntynyt suomalainen Felix Ferahyan pelasi HIFK:n tolppien välissä jo tämän kauden Liigacupin avausottelussa FC Interiä vastaan. Tuossa ottelussa mies esitti muutamia loistotorjuntoja ja piti maalinsa puhtaana.

– Felix onnistui hyvin testijaksolla ja omaa runsaasti potentiaalia kehittyä. Haluamme antaa hänelle mahdollisuuden näyttää, miten hän onnistuu lunastamaan valmennuksen odotukset, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoo.

Ferahyan on lähtöisin Saksasta, ja on pelannut Kaiserslauternin, Frankfurtin ja SV Wehenin nuorisojoukkueissa. Suomessa Hongan, KuPS:n ja EIF:n organisaatiot ovat tulleet tutuiksi. Viime kaudella mies pelasi Saksan Reginalligassa Offenbacher Kickersin joukkueessa.

Ferahyan toivoo kehittyvänsä tällä kaudella ja vakiinnuttavansa paikkansa avausmiehistössä.

– Oikein mainiolta tuntuu. Tämä on minulle hieno mahdollisuus ja otan mielelläni haasteen vastaan. Nyt lähdetään katsomaan, miten hyvin pystyn kehittymään joukkueen mukana. Tavoittelen sitä, että saan mahdollisimman paljon minuutteja ja pystyn auttamaan joukkuetta omilla suorituksillani. On aika antaa kaikkeni ja saada paljon pelejä mittariin, Ferahyan kertoo.

Liigacupissa vielä testipelaajana esiintynyt Ferahyan oli suoritukseensa tyytyväinen.

– Liigacupin matsi meni omalta osaltani jopa yllättävän hyvin, kun virallisia otteluita en ole pelannut pitkään aikaan. Siitä kyllä huomasi, miten kova se oma halu kentille on. Tosi hyvä fiilis jäi.

Joukkueen mukana vasta hetken ollut maalivahti on alun perusteella tyytyväinen ilmapiiriin.

– Ensimmäiset viikot on vasta takana joukkueen kanssa, mutta asenne on kaikilla kondiksessa. Koko ajan tietää mistä on kyse ja mitä ollaan tekemässä. Tulen hyvin toimeen kaikkien kanssa, ja maalivahtivalmentaja Roberto Rivelinon kanssa ymmärrämme toisiamme hienosti.

Ferahyan toivoo saavansa HIFK:sta hyvän startin ja nousevansa huipputasolle.

– Haluan itselleni pitkän peliuran, ja jossain vaiheessa ulkomaan kentät kiinnostavat. Nyt fokus on kuitenkin täysin Suomessa ja HIFK:ssa. Tulevaisuus tuo sitten tullessaan, mitä tuo.

– Faneille haluan lähettää vielä tervehdyksen. HIFK:n fanit ovat ihan legendaariset ja Suomen uskollisimmat. Tervetuloa vain tukemaan meitä, me annetaan kaikkemme teille ja toivotaan että kahdestoista pelaaja näkyy ja kuuluu katsomossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat