Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-tähti eläinrääkkäyskohun keskellä: “Tämä käytös oli yksittäistapaus, joka ei toistu”

Kurt Zouma puolustaja West Ham
AOP

Valioliigan kärkikamppailussa tiukasti mukana oleva West Ham sai maanantaina vastaansa myrskyn sosiaalisessa mediassa, kun puolustaja Kurt Zouman eläinrääkkäysvideo levisi julkisuuteen. Zouma sai Watford-pelissä murskavastaanoton katsojilta.

Valioliigan West Hamin 27-vuotias ranskalaispuolustaja Kurt Zouma sai valtavan vihapalautteen määrän niskaansa, kun hän julkaisi Snapchatissä videon, jossa hän ensin nostaa perheen lemmikkikissan toisesta huoneesta keittiön puolelle ja sen jälkeen potkaisee bengali-rotuisen kissansa huoneen toiseen päähän.

Muun muassa brittimedia The Sun jakoi eri kanavissaan Zouman videon ja sen jälkeen useat jalkapallo- ja eläinihmiset ovat vaatineet kovaan ääneen Zoumalle rangaistusta. Erityista kiukkua nostatti myös se, että West Ham valitsi kohusta huolimatta Zouman avauskokoonpanoonsa maanantain Watford-otteluun. Tämä johti raivokkaaseen yleisön buuaamiseen joka kerta, kun ranskalainen koski palloon.

West Ham reagoi kuitenkin uutisen kuultuaan tilanteeseen ja seura nuhteli Zoumaa tapahtuneesta. Seuran julkaisemassa tiedotteessa todettiin myös, että se tuomitsee varauksetta Zouman toiminnan.

– West Ham United tuomitsee varauksetta Zouman teot levinneellä videolla.

– Olemme puhuneet Kurtin kanssa ja tulemme käsittelemään asiaa sisäisesti, mutta haluamme tehdä selväksi, että emme missään tapauksessa hyväksy eläimiä kohtaan tapahtuvaa julmuutta.

Myös Zouma julkaisi anteeksipyynnön tapahtuneesta. Miehen mukaan hänen reaktionsa taustalla oli se, että potkaistu kissa oli sotkenut miehen asuntoa juuri ennen potkua ja hän oli hermostunut siitä.

– Haluan pyytää anteeksi tekoani. Käyttäytymiselleni ei ole tekosyitä, ja olen vilpittömästi pahoillani. Haluan myös sanoa, kuinka syvästi olen pahoillani kaikille, jotka järkyttyivät videosta.

– Haluan vakuuttaa kaikille, että kaksi kissaamme ovat täysin kunnossa ja terveitä. Koko perheemme rakastaa ja vaalii heitä, ja tämä käytös oli yksittäistapaus, joka ei toistu, Zouma vannoi.

Tapausta tutkiva Essexin poliisi kertoi käynnissä olevasta tutkinnasta lausunnossaan.

– Olemme tietoisia sosiaalisessa mediassa levinneestä videosta, joka koskee kissaa koskevaa välikohtausta, jota yhteisömme jäsenet saattavat pitää huolestuttavana.

– Meille on hiljattain ilmoitettu, että tämä tapaus on saattanut tapahtua Essexissä, ja olemme yhteydessä RSPCA:han ja kiireelliset tutkimukset ovat käynnissä, lausunnossa todetaan.

Eläinsuojelujärjestö RSPCA, jolla on valtuudet nostaa syytteitä eläinten hyvinvointia koskevissa tapauksissa, kertoi olevansa tietoinen erittäin järkyttävästä materiaalista.

Jos Zouma todetaan syylliseksi eläinrääkkäykseen, hän voi saada jopa viiden vuoden vankeusrangaistuksen ja rajoittamattoman sakon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga