Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin pikamaali ei riittänyt Norwichille

Teemu Pukki
AOP

Valioliigassa pelattiin neljä ottelua keskiviikkona ja jokaisessa ottelussa nähtiin hyvä määrä osumia. Manchester City paransi asemiaan Valioliigan kärjessä ja Norwich piti pisteputkensa elossa.

Norwichille keskiviikon ottelu Crystal Palacea oli äärimmäisen tärkeä, sillä joukkue on nostanut asemiaan Valioliigassa pois varman putoajan paikalta kohti säilymistä. Otteluun Norwich tuli kahden ottelun voittoputkessa ja lopulta onnistuikin jatkamaan pisteputkea 1-1 -tasapelillä, vaikka Crystal Palace loi paljon äärimmäisen vaarallisia maalintekopaikkoja toisella jaksolla.

Teemu Pukki aloitti kotijoukkueen ottelun hienolla maalilla ainoastaan reilun puolen minuutin pelin jälkeen, kun suomalaiskärki tykitti rangaistusalueen rajalta pallon takakulmaan espanjalaismaalivahti Guaitan. Maali oli Pukin kauden kuudes ja ensimmäinen vuoden 2022 puolella. Samalla Pukin iskemä maali oli koko kauden nopein Valioliigassa syntynyt osuma.

Ensimmäisellä jaksolla Norwich oli vahvempi ja joukkueella oli useita paikkoja tehdä 2-0 -osuma, mutta tämä jäi tulematta. Toisella jaksolla tilanne muuttui ja Crystal Palace nousi tunnin pelin jälkeen tasoihin Norsunluurannikon hyökkääjä Wilfried Zahan iskemällä upealla osumalla rangaistusalueen rajalta yläkulmaan. Maali oli Zahalle Pukin tavoin kauden kuudes.

Zahalle siunaantui heti pari minuuttia tasoitusmaalin perään mahdollisuus niitata pallo 11 metristä maaliin, mutta hyökkääjän tukijalka petti ratkaisevalla hetkellä ja rangaistuspotku epäonnistui täydellisesti.

Crystal Palace sai noin vartti ennen päätösvihellystä vapaapotkun noin 17 metristä, mutta kotijoukkueen maalivahti Angus Gunn venyi hienoon pelastukseen.

Norwich jatkaa kauttaan Valioliigassa lauantaina kotiottelulla Manchester Cityä vastaan. Crystal Palace pelaa Brentfordin vieraana lauantaina. Brentford koki vierastappion keskiviikkona Citylle.

Keskiviikon tulokset Valioliigasta

Manchester City vs. Brentford 2-0
Norwich vs. Crystal Palace 1-1
Tottenham vs. Southampton 2-3
Aston Villa vs. Leeds 3-3 (kesken)

Torstain ottelut Valioliigassa

21.45 Liverpool vs. Leicester
21.45 Wolves vs. Arsenal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga