Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin Valioliiga teki merkittävän muutoksen korona-taisteluunsa

Englannin Valioliiga
AOP

Korona-pandemian kourissa koko maailman urheiluväen tavoin kouristellut Englannin Valioliiga teki osakkeenomistajiensa johdolla päätöksen luopua lähes kaikista korona-toimistaan.

Torstaisessa Englannin Valioliigan yhtiökokouksessa päätettiin poistaa useita korona-toimia perjantaista 11. helmikuuta alkaen. Vaikka vaatimus sosiaalisen etäisyyden varmistamisesta sisätiloissa säilyy, rajoitukset, kuten kasvonsuojainten käyttö sisätiloissa ja hoitoajan rajoittaminen, poistetaan.

Pelaajien ja seurahenkilöstöjen lateraalivirtaustestit palaavat kahdesti viikossa maanantaista 14. helmikuuta alkaen. Valioliigan korona-toimet ovat edelleen säännöllisen tarkastelun kohteena, ja niiden on tarkoitus päättyä helmikuun lopussa.

Toimenpiteet otettiin alunperin käyttöön koronan omikron-variantin joukkoleviämisen estämiseksi. Toimenpiteiden myötä 22 ottelua siirrettiin, mutta tiedotteen mukaan omikron-muunnoksen osalta on saatu paljon enemmän hallintaa, ja Valioliigassa oli vain 22 positiivista testiä viimeisen seitsemän päivän aikana.

Maskien käyttö ei ole enää pakollista stadioneilla, eikä hieronnan ja muiden hoitojen kestoa enää rajoiteta.

Valioliigan päätös tulee vain päivää sen jälkeen, kun Iso-Britannian hallitus ilmoitti aikovansa lopettaa korona-tartunnan saaneiden eristykset helmikuun 20. päivästä alkaen.

Valioliiga aikoo uudelleenaikatauluttaa kaikki 22 peruttua peliä ja rajoitusten keventyminen edesauttaa huomattavasti aikataulutusta. Päätös hyväksyttiin yksimielisesti kaikkien Valioliigan seurojen kesken.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga