Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Vaasalaisjalkapallossa kuohuu: VPS menetti tärkeän yhteistyökumppanin

VPS Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigaan täksi kaudeksi noussut VPS koki iskun kesken Liigacupin, kun se menetti farmiseuransa VIFK:n. VIFK tiedotti tiistaina solmineensa farmisopimuksen Veikkausliiga-joukkue SJK:n kanssa ja tämä tieto yllätti VPS:n täysin.

VPS:n tiedotteen mukaan VIFK:n ratkaisun seurauksena VPS:n ja VIFK:n kaksi vuotta sitten solmima yhteistyösopimus ja sen mukainen suunnitelma seurojen välisen yhteistyön kehittämisestä keskeytyy.

– Emme ole käyneet VIFK:n kanssa keskustelua heidän ajatuksistaan VIFK:n ja VPS:n yhteistyön osalta, mutta käytännössähän tämä tarkoittaa, että yhteistyö ainakin tässä vaiheessa pitkälti keskeytyy, VPS:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri toteaa.

VIFK:n ja VPS:n yhteistyön tavoitteena oli muun muassa yhteisen pelaajapolun luominen VPS:n akatemiajoukkueen, VIFK:n ja VPS:n edustusjoukkueiden ympärille. Lisäksi tavoitteena oli alueen elinkeinoelämän ja seurojen tukijoiden aktivoiminen uudella tavalla seurojen yhteiseen projektiin.

– Tämä on luonnollisesti erittäin harmillinen kehityskulku erityisesti vaasalaisen jalkapalloilun näkökulmasta. Nyt kaksi vuotta sitten käynnistetty projekti jää kesken ennen kuin työtä on ehditty kunnolla edes aloittaa, Harri jatkaa.

Takaiskun ei anneta lannistaa

VPS valmistautuu parhaillaan huhtikuussa alkavaan Veikkausliiga-kauteen, ja seuran akatemiajoukkue kauteen Kolmosessa, eikä muutoksella nähdä olevan suuria vaikutuksia joukkueiden rakentamiseen ja kauteen valmistautumiseen.

– Meillä on hyvä tilanne molemmissa joukkueissa ja pystymme kierrättämään pelaajia joukkueiden välillä harjoituksissa ja peleissä. Meillä on hyvät yhteistyösuhteet moniin alueen seuroihin ja pyrimme varmasti nyt tiivistämään yhteistyötä niiden osalta.

– Toki muutos johtaa siihen, että pidemmällä tähtäimellä pyrimme varmasti nostamaan akatemiajoukkueen Kakkoseen, jotta meillä on johdonmukainen pelaajapolku alueen pelaajille. Panostamme jatkuvasti siihen, että päivittäinen toiminta on kaikilla tasoilla valmennuksellisesti suunnitelmallista, jotta varmistamme jatkumon pelaajakehityksessä, VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg taustoittaa.

VPS:llä ja VIFK:lla oli käynnissä myös yhteinen kausikorttikampanja. Muuttunut tilanne ei vaikuta VPS:n ja VIFK:n jo myymiin yhteiskausikortteihin. Jo myydyt yhteiskausikortit käyvät molempien joukkueiden peleihin kauden 2022 ajan. Uusia yhteiskausikortteja ei kuitenkaan enää myydä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat