Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa punaiset olivat vahvoilla – Diogo Jota Liverpoolin sankariksi

Diogo Jota
AOP

Valioliigassa tarjoiltiin torstaina kahden ottelun kierros, kun Liverpool kohtasi kotikentällään Anfieldilla Leicesterin ja Arsenal vieraili Wolverhamptonin luona. Otteluissa punaisissa paidoissa kotipelejään tyypillisesti pelaavat joukkueet juhlivat voittoja.

Liverpool nappasi tärkeät pisteet kotivoitolla Leicesteristä 2-0 -lukemin Diogo Jotan maaleilla. Voitolla Liverpool piti vielä ohuet saumat taistelussa Valioliigan voitosta yhdessä Manchester Cityn kanssa, joka otti voiton keskiviikkona omasta ottelustaan. Liverpoolilla on voiton myötä kasassa 51 pistettä ja yksi ottelu Cityä vähemmän pelattuna. Leicester on 21 ottelun jälkeen 26 pisteessä. Eroa neljän parhaan joukkoon on jo 14 pistettä.

Ottelun molemmilla puoliajoilla nähtiin maali Jotan toimesta. Liverpool siirtyi 1-0 -johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Toisella jaksolla kotijoukkue hallitsi peliä mielinmäärin luoden useita vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta vailla haluttua tulosta. Lopulta Jota löi pelin arkkuun viimeisen naulan ottelun 87. peliminuutilla. Ottelussa Mo Salah palasi Valioliiga-kentille Afrikan Mestaruusturnauksen jälkeen. Salah otettiin kentälle tunnin pelin jälkeen vaihdossa brassihyökkääjä Roberto Firminoon.

Päivän toisessa ottelussa Arsenal haki hienon 1-0 -vierasvoiton Wolvesin vieraista. Arsenalin ainokaisen ottelussa teki brassipuolustaja Gabriel ensimmäisellä jaksolla. Gabrielin maanmies ja lupaavia otteita Arsenalin hyökkäyksessä esittänyt Gabriel Martinelli otti kaksi keltaista toisen jakson loppupuolella 10 sekunnin sisään ja lensi pelistä ulos. Martinellin punainen loogisestikin vaikeutti vierasjoukkueen peliä, mutta kotijoukkue ei tasoitusmaalia onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta tekemään.

Voiton myötä Arsenal pitää hallussaan sijan viisi 39 pisteellä ollen tasapisteissä Manchester Unitedin kanssa. Eroa neljäntenä olevaan West Hamiin on piste ja seitsemäntenä olevaan Tottenhamiin kolme pistettä, jolla on yksi ottelu Arsenalia vähemmän pelattuna. Wolves on Arsenalia perässä viisi pistettä kahdeksannella sijalla.

Valioliiga-kausi jatkuu lauantaina viidellä ottelulla, kun Chelsean ja Arsenalin välinen kamppailu on siirretty.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga