Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Christian Eriksen kertoi loppukauden tavoitteistaan Valioliigassa: “Haluan tehdä kaikkeni auttaakseni Brentfordia pysymään ylhäällä”

Christian Eriksen keskikenttäpelaaja Brentford
AOP

Tanskalainen keskikenttäpelaajatähti Christian Eriksen kävi läpi valtavan muutoksen urallaan, kun hän joutui sydämentahdistimensa vuoksi purkamaan sopimuksensa Serie A -seura Interin kanssa ja siirtymään Englannin Valioliigan Brentfordiin.

Brentfordin tanskalainen keskikenttäpelaaja Christian Eriksen myönsi 90 min -sivuston haastattelussa, että on ollut outoa piirtyä välittömästi Valioliiga-seura Brentfordin historiaan, vaikka hän ei ole vielä pelannut peliäkään uudessa seurassaan. 29-vuotias Eriksen allekirjoitti kuuden kuukauden sopimuksen lontoolaisseuran kanssa tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Brentfordille kuluva Valioliiga-kausi on seurahistorian ensimmäinen ja ensivierailu pääsarjassa kauden 1946-47 jälkeen. Seurahistorian suurimpiin tähtiin kuuluva Eriksen kertoi haastattelussa, että hän haluaa tulla muistettavaksi jalkapallostaan ​​ennemmin kuin erityislaatuisesta pelaajasiirtosyystään. Eriksenin sydänvaivat ovat koko jalkapalloilevalla maailmalla tarkasti tiedossa.

– Oudolta! Ilmeisesti en ajatellut sitä ennen kuin allekirjoitin Brentfordiin, mielessäni oli vain yksi asia ja siirto oli täydellinen yhdistelmä minulle jalkapalloilijana ja perheenisänä, Eriksen kertoi kysyttäessä, miltä miehestä tuntuu olla erityinen osa Brentfordin seurahistoriaa.

– Sitten jälkeenpäin näen kuinka seura reagoi, ihmiset ympärillä, fanit, media. Ajattelen tietysti, että se auttaa ja tekee siitä isomman. Olen tyytyväinen. Olen iloinen, että Brentford antoi minulle mahdollisuuden istua täällä tänään ja puhua pelistä toivottavasti pian, Eriksen iloitsee.

Keskikenttäpelaaja saapui Brentfordiin voitettuaan Serie A:n Interissä ja lisäksi hänellä on paljon huipputason kokemusta muun muassa Tottenhamista ja Ajaxista. Erikson kertoi, että hän nauttii haasteesta olla sarjataulukossa alempana olevan joukkueen paras pelaaja.

– Joo, ehdottomasti. Ajattelen, että haluan tulla mukaan ja ennen kaikkea auttaa seuraa ja joukkuetovereitani pysymään Valioliigassa. Uskon, että se on iso tavoite seuralle ensimmäisen Valioliiga-vuoden jälkeen näyttää, että se pystyy pysymään siellä.

Eriksenillä on yksi kristallinkirkas tavoite loppukautta ajatellen.

– Haluan tehdä kaikkeni auttaakseni Brentfordia pysymään ylhäällä ja myös joukkuetovereitani – jos heillä on kysyttävää tai he haluavat tietää jotain, he voivat aina kysyä, Eriksen alleviivasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga