Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Teemu Pukin Norwich kovan haasteen edessä Valioliigassa

Teemu Pukki juhlii maalia Norwichin pelaajien kanssa.
AOP

Valioliigassa on lauantaina luvassa viiden ottelun mittainen kierros, kun alkuperäisestä ohjelmasta poiketen ehdoton huippukamppailu Chelsean ja Arsenalin välillä on siirretty tulevaisuuteen. Suomalaisittain päivän mielenkiintoisin ottelu pelataan illalla, kun päivän päättävässä ottelussa Teemu Pukin edustama Norwich joutuu kovimpaan mahdolliseen testiin.

Valioliigassa on luvassa monta mielenkiintoista ottelua lauantaina. Kierros alkaa Manchester Unitedin kotiottelulla Southamptonia vastaan. Viideltä pelataan kolme kamppailua ja päivä päättyy Norwichin kotiotteluun Manchester Cityä vastaan, joka johtaa Valioliigaa ylivoimaisesti ennen tätä 25. ottelukierrosta.

Norwich tulee viikon toiseen kotiotteluun hienosta tilanteesta, sillä joukkueella on Valioliigassa päällä tällä hetkellä huima kolmen ottelun mittainen pisteputki. Keskiviikkona joukkue hyytyi kotonaan tasapeliin Crystal Palacea vastaan, mutta oli jo lähellä hävitä kyseisen kamppailun, mutta Wilfried Sahan epäonnistuminen rangaistuspotkusta pelasti Teemu Pukin edustaman miehistön. Ennen ottelua Palacea vastaan Norwich otti voitot Evertonista kotona ja Watfordista kotona.

Manchester City voitti keskiviikon ottelussa helposti kotikentällään Brentfordin 2-0 -lukemin Riyad Mahrezin ja Kevin De Bruynen maaleilla. 14 ottelun mittaisessa pisteputkessa paineleva City on viimeksi jäänyt voitotta tammikuussa, kun joukkue pelasi vieraspelissä tasapelin Southamptonia vastaan. Edellisen tappion Pep Guardiolan miehistö on kokenut Crystal Palacea vastaan kotona lokakuun lopulla.

Norwich ja City kohtasivat kauden aiemmassa ottelussaan toisensa jo elokuussa Valioliigan toisella ottelukierroksella. Peli pelattiin silloin Etihadilla ja tuolloin City oli hurjin 5-0 -lukemin parempi. Ottelussa kaikki maalit menivät eri pelaajan nimiin.

Valioliigan lauantain kierros

14.30 Manchester United vs. Southampton
17.00 Brentford vs. Crystal Palace
17.00 Everton vs. Leeds
17.00 Watford vs. Brighton
19.30 Norwich vs. Manchester City

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga