Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Manchester United ja toinen Valioliigan huippuseura kilpailevat samasta pelaajasta – Spekulaatioissa aivan posketon hinta!

Leeds United on erottanut päävalmentajansa
FreeImages.com

West Ham Unitedin keskikenttäpelaaja Declan Rise on yhdistetty kauden mittaan niin Stamford Bridgelle ja Old Traffordille, mutta aivan pienillä pennosilla mies ei ole liikkumassa.

Chelsea yritti hankkia Ricen jo Frank Lampardin aikana ja Red Devils etsii kuumeisesti Paul Pogban mahdollista korvaajaa, koska hänen sopimuksensa päättyy kauden lopussa.

Gentingcasino.comin haastatteleman ManU-legenda Teddy Sheringhamin mukaan keskikenttäpelaajan siirto voisi olla yksi maailman kalleimmista:

– Declan Risen arvo voi tarjouskilpailun myötä nousta jopa 150 tai 160 miljoonaan puntaan. Hän kehittyy ja paranee peli peliltä. Hän on jo nyt miltei täydellinen keskikenttäpelaaja. Viime kesänä Tottenham halusi Harry Kanesta 200 miljoonaa, joten hinta-arviointini osuu näin kohdilleen, pohti Sheringham.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset