Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Suuryhtiön tukema seura jälleen kiinni Mestarien liigan paikkaan – Bundesliigassa maalirikas perjantai

RB Leipzigin pelaajia.
AOP

Saksan Bundesliigan 22. ottelukierros käynnistyi perjantaina yhdellä ottelussa, kun sarjan ylemmässä keskikastissa olevat RB Leipzig ja FC Köln kohtasivat toisensa. Ottelu oli hyvin tyypillinen perjantai-illan Bundesliigan matsi, joka ei jäänyt tapahtumien puolesta kylmäksi.

RB Leipzig palasi voittojen tielle Saksan Bundesliigassa kaatamalla FC Kölnin perjantai-illan kotiottelussaan tylyin 3-1 -lukemin. RB Leipzig nousi voitolla takaisin kiinni Mestarien liiga -paikkaan eli neljänneksi. 22 ottelun jälkeen joukkueella on koossa 34 pistettä, kun sarjaa ylivoimaisesti johtavalla Bayern Munchenillä on 52.

Neljännestä sijasta ja samalla viimeisestä Mestarien liigan paikasta käydään kovaa kamppailua, sillä neljän pisteen sisällä on seitsemän joukkuetta. FC Köln on tappion myötä 32 pisteessä ja sarjassa seitsemäs.

Illan ottelussa kotijoukkue iski kaikki kolme maaliaan ensimmäiseen tuntiin. Avausjaksolla maalitykki Christopher Nkunku aloitti maalinteon. Toisen jakson alussa 54. peliminuutilla nähtiin ottelun voittomaaliksi jäänyt 2-0 -osuma espanjalaiskeskikenttä Dani Olmon toimesta. Hetkeä myöhemmin Olmo oli tekemässä esityötä, kun hänen maanmies Angelino iski 3-0 -osuman.

FC Köln sai hieman balsamia haavoihinsa 90 peliminuutin jälkeen, kun viimeisiksi minuuteiksi kentälle vaihdettu 20-vuotias saksalaishyökkääjä Tim Lemperle naulasi kavennuksen kahden toisella maalillaan.

Bundesliigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua ja herkkupala osuu iltaan, kun Bayer Leverkusen pelaa kotiottelun Stuttgartia vastaan. Iltapäivällä sarjakärki Bayern vierailee Bochumin vieraana. Sunnuntai on vuorossa kierroksen kärkikamppailu, kun Borussia Dortmund vierailee ennen tätä kierrosta neljäntenä olleen Union Berlinin vieraana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga