Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Runosmäen liimanäpille tappio Bundesliigassa

Mainz juhli voittoa Leverkusenista.
AOP

Mainz kohtasi Bayer Leverkusenin Saksan Bundesliigan 23. ottelukierroksen avausottelussa perjantaina. Ottelussa nähtiin rutkasti maaleja ja lopulta kotijoukkue onnistui kääntämään pelin nimiinsä.

Mainz otti hienon 3-2 -kotivoiton Bayer Leverkusenista Saksan Bundesliigassa. Mainz käänsi ottelussa tappioaseman voitoksi, kun voittomaali syntyi aivan toisen jakson varsinaisen peliajan lopulla Marcus Ingvartsenin osumalla rangaistusalueelta.

Kotijoukkueen kahdesta muusta maalista vastasivat Aaron Martin sekä Jean-Paul Boetius, joka tuli voittomaalin tekijän kanssa vaihdosta kentälle 82. peliminuutilla. Bayer Leverkusenin maaleista vastasivat tshekkikärki Patrik Schick ja argentiinalaishyökkääjä Lucas Alario, joka tuli loukkaantuneen tshekin tilalle vaihdosta. Suomalaismaalivahti Lukas Hradecky pelasi toisen ottelun loukkaantumisen jälkeen ja torjui kaksi laukausta.

Mainz nousi voitolla sarjassa 34 pisteeseen ja seitsemännelle sijalle. Bayer pysyi tappiosta huolimatta tiukasti kiinni kärkikvartetissa 41 pisteellä. Eroa viidettä sijaa pitävään Hoffenheimiin on edelleen seitsemän pistettä.

Bayer aloitti maalinteon

Vaikka ottelussa juhlittiin maaleilla, niin ensimmäisen 45 minuuttisen aikana nähtiin vain yksi maali, kun Schick vei reilun puolen tunnin jälkeen vieraat johtoon kaukolaukauksella. Vajaan tunnin pelin jälkeen Mainz tuli tasoihin, kun Martin ohitti Hradeckyn upealla vapaapotkumaalilla. Hetkeä myöhemmin Mainzin maali hylättiin VAR-tarkastelujen jälkeen, joten tilanne pysyi tasaisena.

Vaihdot käänsivät pelin kotijoukkueelle

Noin vartti ennen loppua vieraiden argentiinalaishyökkääjä Alario vei vieraat johtoon lähietäisyydeltä. 82. minuutilla kotijoukkue suoritti triplavaihdon ja kentälle tuli kaksi maalintekijää. Käytännössä heti vaihdon jälkeen kentälle tullut Boetius niittasi 2-2 -tasoituksen puolivolleysta 16 metrin rajalta.

Peli ei kauaa tasalukemissa kerinnyt olemaan, kun 88. minuutilla hirveän sähellyksen jälkeen Bayerin rangaistusalueen sisällä Ingvartsen sai pallon ja sijoitti sen suorilta jaloilta takakulmaan ohi Hradeckyn.

Toisen jakson lisäajalla Mainz puolusti johtoaan kärsivällisesti eikä Bayerille tullut enää mahdollisuuksia tasoittaa ottelua.

Perjantain tulos

Mainz vs. Bayer Leverkusen 3-2

Lauantain ottelut

16.30 Augsburg vs. Freiburg
16.30 Bielefeld vs. Union Berlin
16.30 Stuttgart vs. Bochum
16.30 Wolfsburg vs. Hoffenheim
19.30 FC Köln vs. Frankfurt

Sunnuntain ottelut

16.30 Bayern Munchen vs. Greuther Furth
18.30 Borussia Dortmund vs. Borussia Mönchengladbach
20.30 Hertha Berlin vs. RB Leipzig

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga