Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Lontoon suurseura kärsi yllättävän tappion – Liverpool selviytyi tiukasta testistä Valioliigassa

Tottenham - Manchester City
AOP

Valioliigassa on sunnuntaina pelattiin neljä ottelua. Neljältä alkaneet kamppailut olivat äärimmäisen vähämaalisia, mutta päivän päättäneessä ottelussa iloteltiin maaleilla kunnolla. Kierroksella Tottenham kärsi yllättävän kotitappion, joka oli pelipäivän suurin yllätys.

Valioliigan sunnuntain ottelut tarjosivat todella tasaisia vääntöjä. Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Liverpool oli tiukan paikan edessä, kun joukkue matkasi sarjajumbo Burnleyn vieraaksi, joka on tehnyt kiusaa aiemkin tällä kaudella kovemmille joukkueille. Liverpool selvisi kuitenkin tiukasta testistä hoitamalla ottelun avauspuoliajalla syntyneellä Fabinhon maalilla 1-0 -lukemin.

Alemman keskikastin väännössä putoamista vastaan taisteleva Newcastle onnistui voittamaan Aston Villan 1-0 -lukemin. Newcastlen voittomaali syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen puolustaja Kieran Trippierin maalilla. Maali oli englantilaiselle jo toinen putkeen, sillä aiemmin tällä viikolla Trippier iski yhden Newcastlen kolmesta osumasta Evertonia vastaan. Toisella jaksolla Aston Villa onnistui maalinteossa, mutta Ollie Watkinsin iskemä maali hylättiin VAR-tarkistuksen jälkeen paitsiona.

Päivän suurin yllätys nähtiin Lontoossa, kun sarjassa kahdeksanneksi tippunut Tottenham koki tappion Wolvesia vastaan 2-0 -lukemin. Wolves iski molemmat ottelun maalinsa heti ottelun ensimmäisen 20 minuutin aikana, eikä Antonio Conten valmentama miehistö onnistunut nousemaan peliin mukaan kovasta paineesta huolimatta. Wolvesin maaleista vastasivat Raul Jimenez ja Leander Dendoncker.

Päivän päättäneessä ottelussa Leicester käänsi tappioaseman 2-1 -johdoksi West Hamia vastaan, mutta ottelun viimeisten minuuttien tasoitusmaalilla West Ham tuli 2-2:n. Vierasjoukkue karkasi Jarrod Bowenin osumalla 1-0 -johtoon kymmenen peliminuutin kohdalla. Kotijoukkue nousi tasoihin belgialaiskeskikenttä Youri Tielemansin iskemällä rangaistuspotkumaalilla juuri ennen puoliaikaa. Leicester karkasi toisen jakson 12. peliminuutilla johtoon, kun Ricardo Pereira naulasi pallon ohi Lukasz Fabianskin. Tasoitusmaali syntyi 91. peliminuutilla, kun Craig Dawson puski oman kätensä kautta pallon kulmapotkusta ohi Kasper Schmeichelin.

Valioliigan sunnuntain ottelut

Burnley vs. Liverpool 0-1
Newcastle vs. Aston Villa 1-0
Tottenham vs. Wolverhampton 0-2
Leicester vs. West Ham 2-2

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga