Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Sportskeeda: Lionel Messi asettumassa poikkiteloin toisen supertähden siirron eteen

Lionel Messi ja Neymar.
AOP

Urheilusivusto Sportskeedan mukaan argentiinalainen jalkapallotähti Lionel Messi vastustaa manageri Zinedine Zidanen saapumista PSG:hen, koska ranskalainen haluaisi hankkia Cristiano Ronaldon.

Ranskalaisseura PSG:n hyökkääjän Lionel Messin kerrotaan vastustavan ajatusta ranskalaisen Zinedine Zidanen palkkaamisesta joukkueen manageriksi. Tämä johtuu siitä, että Zidane haluaisi tietojen mukaan hankkia portugalilaistähti Cristiano Ronaldon.

PSG:n managerispekulaatiot pyörivät kuumina, koska tietojen mukaan nykyinen manageri Mauricio Pochettino siirtyy Englannin Valioliigaan Manchester Unitediin. Zidane on tietojen mukaan yksi kuumimmista korvaajaehdokkaista argentiinalaismanagerille.

Oman osansa soppaan tuo myös se, että tietojen mukaan PSG menettää ranskalaisen hyökkääjänsä Kylian Mbappén kauden päätteeksi. Spekulaatiot ovat tuomassa Ronaldoa Mbappén korvaajaksi ja Messi ei ole tilanteeseen tyytyväinen. Argentiinalainen ei ilmeisesti ole innostunut pitkäaikaisen kilpailijansa mahdollisesta siirrosta Pariisiin.

Huhuja villitsevät tiedot siitä, että Ronaldo on pyytänyt agenttiaan Jorge Mendesiä etsimään hänelle uuden seuran.

Siirtohuhuja villitsevät Unitedin heikot otteet Valioliigassa. PSG sen sijaan on vahvasti Ligue 1 -sarjataulukon kärjessä. United on pudonnut Valioliigassa viidenneksi peräkkäisten tasapelien jälkeen Burnleya ja Southamptonia vastaan. Tilanne on tuskastuttanut Ronaldoa jo aiemminkin, eikä hän ole piilotellut mielipiteitään julkisuudessakaan.

Lähde: Sportskeeda

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat