Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Maajoukkueet

FIFA rankaisi kaikkia Brasilia-Argentiina-MM-karsintafarssin osapuolia

Argentiina vs Brasilia
AOP

Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n kurinpitolautakunta on tehnyt kurinpitopäätöksensä keskeytetystä Qatarin MM-kisojen Brasilia-Argentiina-karsintaottelusta, joka pelattiin 5.9.2021.

Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n kurinpitolautakunta kertoi, että se on tutkinut perusteellisesti eri tosiseikkoja ja ottaen huomioon sovellettavat säännöt, että ottelu tulee pelata uudelleen FIFA:n määräämänä päivänä ja määräämässä paikassa.

Lisäksi FIFA:n kurinpitolautakunta on tullut siihen johtopäätökseen, että ottelun keskeyttäminen johtui useiden osapuolien virheistä, jotka liittyvät heidän velvollisuuksiinsa ja/tai vastuihinsa.

Kurinpitolautakunta teki tutkintojensa pohjalta seuraavat päätökset:

– FIFA velvoittaa Brasilian jalkapalloliiton maksamaan 500 000 Sveitsin frangin sakon järjestys- ja turvallisuusasioiden rikkeistä.
– FIFA velvoittaa Argentiinan jalkapalloliiton maksamaan 200 000 Sveitsin frangia sakkoa, koska se ei ole noudattanut järjestystä ja turvallisuutta koskevia määräyksiä ottelun valmistelussa ja sen aikana.
– FIFA määrää Brasilian jalkapalloliiton ja Argentiinan jalkapalloliiton maksamaan kumpikin 50 000 Sveitsin frangia sakkoja ottelun keskeyttämisen johdosta.
– FIFA asettaa argentiinalaiset pelaajat Emiliano Buendían, Emiliano Martínezin, Giovani Lo Celson ja Cristian Romeron kahden ottelun kansainväliseen pelikieltoon, koska he eivät noudattaneet FIFA:n Paluu kansainvälisiin otteluihin -otteluprotokollan ehtoja.

Pelaajat jäivät kiinni valehtelusta

Koko soppa sai alkunsa Brasilia-Argentiina-MM-karsintaottelun aikana, kun Brasilian terveysviranomaiset saapuivat paikalle, koska Argentiinan Martínez, Buendía, Romero ja Lo Celso olivat valehdelleet matkustusasiakirjoissaan. Nelikko kielsi olleensa Englannissa viimeisen 14 päivän aikana, vaikka näin ei ollut.

Brasilian silloisten korona-sääntöjen mukaan Iso-Britanniasta saapuvien henkilöiden tuli pitää kahden viikon karanteeni. Pelaajat väittivät, että he olivat olleet Argentiinassa ja Venezuelassa ennen kuin he saapuivat Brasiliaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Maajoukkueet