Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan pudotuspelit käyntiin! – Heti kolme Euroopan suurseuraa tulessa

Manchester City
AOP

Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät tiistaina kahdella ottelulla, kun Ranskan ja Portugalin pääkaupungeissa pelit pyöräytetään käyntiin. Heti ensimmäisenä pelipäivänä on Euroopan suurista joukkueista kolme todella suurta tulessa.

Pariisissa ja Lissabonissa pelataan Mestarien liigan jalkapalloa alkaen kello 22.00. PSG saa kotikentälleen vastaan Real Madridin ja Lissabonissa Sporting lyö kovan haasteen Pep Guardiolan valmentamalle Manchester Citylle. Otteluparien toiset osat pelataan yhdeksäs maaliskuuta.

PSG ja Real Madrid ovat kohdanneet Mestarien liigassa viimeksi syksyllä 2019. Tuolloin joukkueet pelasivat samassa alkulohkossa ja näissä otteluissa nähtiin roppakaupalla maaleja. PSG voitti tuolloin kotiottelunsa tylysti 3-0 -lukemin, mutta Madridissa peli päättyi 2-2 -tasapeliin.

Joukkueilla on tähän ottelupariin lähdettäessään selvät tilanteet maidensa pääsarjoissa. Sekä PSG, että Real Madrid johtavat sarjojaan ylivoimaisesti.

PSG on voittanut neljä edellistä Ligue 1’n otteluaan ja edellinen pistemenetys on Lyonin vieraista tammikuun lopulta. PSG:n edellinen tappio kaikki sarjat huomioiden on marraskuulta Mestarien liigasta, kun Manchester City oli kotonaan 2-1 -lukemin parempi.

Real Madrid pelasi viikonloppuna tasapelin Villarrealin vieraana. Edellinen tappio on kahden viikon takaa, kun Real taipui Athletic Bilbaon vieraana Copa Del Reyssa.

Sporting vain suupala Citylle?

Tiistaina alkavista ottelupareista selvempi otetus nähdään Sporting Lissabonin ja Manchester Cityn välillä. Sporting oli alkulohkossa tasapistein Borussia Dortmundin kanssa toinen, kun Ajax voitti C-lohkon ylivoimaisesti ottamalla jokaisesta pelistä voiton. Sporting voitti kolme kuudesta ottelusta. City oli omassa alkulohkossaan paras ennen PSG:tä 12 pisteellä. City voitti neljä kuudesta ottelusta.

Sporting on Portugalin liigassa toisena 22 ottelun jälkeen. Sporting on kerännyt 54 pistettä ja pelasi juuri viikonloppuna 2-2 -tasapelin sarjan kärjesttä olevaa FC Portoa vastaan. Ottelu pelattiin Portossa, joten kenraali Mestarien liigan tärkeään otteluun on hyvä.

City voitti viime viikolla molemmat Valioliiga-ottelut ja vankisti asemaansa sarjan kärjessä 63 pisteellä ennen Liverpoolia, joka on yhdeksän pisteen päässä pelin vähemmän pelanneena. Viikonloppuna City kaatoi vieraissa Norwichin 4-0 -lukemin.

Joukkueet kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Edellisen kerran nämä joukkueet pelasivat toisiaan vastaan Eurooppaliigan neljännesfinaaleissa marraskuussa 2012. Tuolloin Sporting meni jatkoon vierasmaalisäännön turvin yhteimaalein 3-3. Sporting eteni vuonna 2012 aina turnauksen välierävaiheeseen saakka.

Tiistain ottelut Mestarien liigassa

22.00 Sporting Lissabon vs. Manchester City
22.00 PSG vs. Real Madrid

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga