Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Entinen brasilialaistähti Robinho entistä pahemmissa lakiongelmissa

Robinho entinen hyökkääjä Brasilia
AOP

Espanjalaislehti Marca uutisoi tiistaina, että italialaissyyttäjät ovat antaneet brasilialaisesta entisestä jalkapallotähdestä Robinhosta kansainvälisen pidätys- ja luovuttamismääräyksen. Brasilialainen tuomittiin yhdeksän vuoden vankeuteen raiskauksesta.

Milanolaissyyttäjät ovat pyytäneet entisen brasilialaisen jalkapalloilijan Robinhon, oikealta nimeltään Robson de Souzan, luovuttamista ja pidätysmääräystä, koska hän raiskasi ystävänsä ja muiden henkilöiden kanssa 23-vuotiaan tytön milanolaisessa yökerhossa vuonna 2013, kun hän pelasi Serie A:ssa AC Milanissa.

Syyttäjät ovat vieneet Robinhoa ​​ja hänen ystäväänsä Riccardo Falcoa koskevan pyynnön Italian oikeusministeriöön, jonka on nyt lähetettävä ilmoitus Brasilian viranomaisille. Mutkia matkaan tuo kuitenkin Brasilian perustuslaki, joka ei salli Brasilian kansalaisten luovuttamista.

Kansainvälisen pidätysmääräyksen antamisen myötä entinen Robinho voitaisiin pidättää, jos hän lähtisi Brasiliasta ​​ja menisi mihin tahansa muuhun maahan, jolla on luovutussopimus Italian kanssa.

Italian korkein oikeus vahvisti 19. tammikuuta Robinhon tuomion hylättyään hänen asianajajiensa tekemän valituksen, joka puolusti pelaajaa väittämällä, että tyttö oli yhteisymmärryksessä brasilialaisen kanssa.

Todisteena kuullut puhelut kaatoivat kuitenkin brasilialaisen väitteet.

– Se saa minut nauramaan, koska en ole kiinnostunut, nainen oli humalassa, hän ei edes tiedä mitä tapahtui, Robinho laukoi nauhalla.

Tuomio oltiin vahvistettu jo aiemmin vuonna 2020 Milanon hovioikeudessa, joka totesi, että pelaaja oli raa’asti nöyryyttänyt uhria ja tahallisesti ohjaillut tutkimuksia. Muita syyllisiä ei voitu tunnistaa tai paikantaa.

Robinho ei ollut ensimmäistä kertaa pulassa seksiseikkailuidensa vuoksi. Vuonna 2009, kun hän pelasi Manchester Cityssä Englannin Valioliigassa, kävi ilmi, että poliisi tutki Robinhoa ​​väitetystä raiskauksesta leedsiläisessä yökerhossa, vaikka hänet vapautettiin myöhemmin takuita vastaan ​​kuulustelun jälkeen. Pelaaja kiisti syytökset.

Robinho lopetti pitkän pelaajauransa lokakuussa 2020. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi brasilialainen Santos FC.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut