Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Napoli selvisi Camp Noun reissulta kuivin jaloin – Saksan suurseura taipui häpeällisesti kotonaan

Pedri
AOP

Eurooppaliigan pudotuspelit ovat käynnistyneet torstaina. Kahdeksalta käynnistyi neljä ottelua ja kymmeneltä alkaa seuraavat neljä kamppailua. Alkuillan peleissä nähtiin yksi todella iso yllätys.

Napoli vieraili Espanjassa, kun joukkue kohtasi Eurooppaliigan neljännesfinaalien ensimmäisessä osaottelussa Camp Noulla FC Barcelonan. FC Barcelonan ja Napolin välinen taistelu päättyi 1-1 -tasapeliin, vaikka kotijoukkue oli äärimmäisen lähellä voittoa, mutta lukuisat laadukkaat maalintekopaikat eivät realisoituneet maaleiksi.

Maalinteossa ottelussa onnistui kotijoukkueelta Ferran Torres ja vierailta puolalaishyökkääjä Piotr Zielinski. 27-vuotias Zielinski aloitti ottelun maalinteon noin puolen tunnin pelin jälkeen, kun tämä sai iskeä pallon reilusta viidestä metristä yläkulmaan ohi Marc-Andre ter Stegenin.

Kotijoukkue nousi tasoihin vajaan tunnin pelin jälkeen, kun Manchester Citystä Barcelonan riveihin tammikuussa siirtynyt Torres osui pilkulta. Torresin sijoitus maalin vasempaan alakulmaan oli liikaa Napolin 24-vuotiaalle maalivahti Alex Meretille.

FC Barcelona oli äärimmäisen lähellä voittomaalintekoa ottelun viimeisen puolituntisen aikana, mutta Torres toimi tuhlaajapoikana missaten pari erittäin hyvää paikkaa.

Dortmund jäi Signal Iduna Parkilla jyrän alle

Ilman Erling Haalandia pelannut Borussia Dortmund koki melkoisen turpasaunan ensimmäisessä pudotuspelikierroksen ottelussaan Skotlannin Glasgow Rangersille. Rangers oli parempi 4-2 -lukemin todella vaikealla vieraspelipaikkakunnalla.

Rangers karkasi 49 peliminuutissa 3-0 -vierasjohtoon, kun James Tavernier, Alfredo Morelos ja John Lundstram onnistuivat maalinteossa. Jude Bellingham toi 51. peliminuutilla kotijoukkueen kahden maalin päähän, mutta hetkeä myöhemmin pelille saatiin viimeinen sineetti kotijoukkueen oman maalin toimesta. Portugalin Raphael Guerreiro vastasi loppulukemiin johtaneesta 2-4 -osumasta 82. peliminuutilla.

Eurooppaliigan tulokset ja ottelut

FC Barcelona vs. Napoli 1-1
Borussia Dortmund vs. Rangers 2-4
Seriff Tiraspol vs. Braga 2-0
Zenit vs. Real Betis 2-3

22.00 Atalanta vs. Olympiakos
22.00 FC Porto vs. Lazio
22.00 RB Leipzig vs. Real Sociedad
22.00 Sevilla vs. Dinamo Zagreb

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut