Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU palasi voittojen tielle Valioliigassa – portugalilaistähdet naulasivat Unitedin voittoon

Onko Cristiano Ronaldo tuulettanut viimeistä kertaa maalia ManU:n paidassa?
AOP

Manchester United kohtasi tiistaina Brighton & Hove Albionin Old Traffordilla pelatussa ottelussa. Ottelu oli joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen. Toinen on luvassa toukokuun alkupuolella. Maaleja tässä ottelussa nähtiin vasta toisella puoliajalla.

Manchester United otti komean 2-0 -kotivoiton Brighton & Hove Albionista Valioliigan tiistain ainoassa ottelussa. Toisella puoliajalla syntyneistä kotijoukkueen maaleista vastasivat Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes. Ronaldolle maali oli ensimmäinen sitten joulukuun lopulla pelatun Burnley -kotiottelun, jossa portugalilainen iski joukkueensa 3-0 -osuman 3-1 -voittoon päättyneessä ottelussa.

Avausjaksolla ei nähty maaleja

Viime aikoina pelinsä kanssa tuskailleen Manchester Unitedin ja Brighton & Hove Albionin välinen kamppailu lähti käyntiin tunnustelevissa merkeissä. Viiden minuutin pelin jälkeen vierasjoukkue Brightonin Jakub Moderille avatui puolittainen maalintekopaikka Fredin harhasyötön seurauksena. Puolalaisen laukaus suuntautui kuitenkin päin vastaantullutta United-vahti David de Geaa.

Reilu minuutti tämän jälkeen kotijoukkue osoitti heräämisen merkkejä. Ronaldo tarjoili Jadon Sancholle mainion tekopaikan, mutta Englannin maajoukkuemiehen viimeistely ontui. Tämän jälkeen pelin tempo selkeästi rauhoittui ja seuraavat vaaralliset tilanteet nähtiin avausjakson lopulla.

39. peliminuutin jälkeen Unitedin vartiointi petti pahemman kerran ja Moder pääsi puskemaan täysin vapaasti parhaalta maalintekosektorilta. De Gea venyi kuitenkin ilmiömäisesti pallon tielle ja lukemat säilyivät maalittomina. Aivan jakson lopulla vieraiden Yves Bissouma pääsi vielä kokeilemaan, mutta miehen laukaus viuhui hieman ohi punaisten maalista. United oli avausjaksolla erittäin passiivinen hyökkäyssuuntaan vieraiden luodessa parhaat maalintekopaikat.

United ratkaisi pelin toisella jaksolla

Toisella jaksolla United nosti selkeästi karvauspelaamistaan ja pystyi pakottamaan vierasjoukkueen hätäisiin ratkaisuihin. 51. minuutilla kotijoukkueen prässi tuotti tulosta. Scott McTominayn riiston jälkeen pallo päätyi Ronaldolle, joka eteni terävästi rangaistusalueen rajan tuntumaan ja kiskaisi pallon voimalla takakulmaan. Portugalilainen päätti viiden ottelun maalittoman putkensa ja tuuletus oli sen mukainen.

ManU sai maalista lisää virtaa ja pystyi painamaan pelin painopisteen kohti vierasjoukkueen maalia. Vain kolme minuuttia Ronaldon osumasta, Brightonin puolustuksella piti jälleen kiirettä. Alimpana miehenä pelannut Lewis Dunk ei huomannut takaa tullutta Anthony Elangaa, joka riisti pallon itselleen. Dunkille ei jäänyt tilanteessa mitään muuta mahdollisuutta, kuin kaataa ruotsalainen nurmen pintaan. Puolustajan katsottiin rikkeellään estäneen selkeän maalintekopaikan syntymisen, joten punainen kortti oli täysin ansaittu.

Ulosajon jälkeen ote siirtyi entistä selkeämmin kotijoukkueelle, joka pystyi luomaan useamman maalintekopaikan. Brighton tyytyi vajaamiehisenä vetäytymään kuoreensa, eikä pystynyt juurikaan luomaan hyökkäyksiä. Moder hätyytteli vielä kerran de Gean maalia 78. minuutilla ampumalla ylärimaan, mutta muuten vierasjoukkueen eväät olivat vähissä.

Ottelu sai sinettinsä lisäajan seitsemännellä minuutilla, kun ManU sai omalla alueellaan vapaapotkun. Fernandes lähti nopeaan hyökkäykseen ja viimeisteli kauniisti ottelun loppulukemat.

ManU palasi voittonsa myötä Valioliigan neljänneksi ja Brighton jatkaa yhdeksännellä sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga